DeletedUser
tu , zana de poveste , de care parte a baricadei te afli , sau mai precis in ce trib ? ( de te simti atins in clasamente )
s-a inventat lista de pozitionare...
tu , zana de poveste , de care parte a baricadei te afli , sau mai precis in ce trib ? ( de te simti atins in clasamente )
ma luminezi si pe mine ce razboaie aveti ?
este echilibru intr-adevar in razboiul dintre arm si tracia , desi daca punem in balanta recrutarile masive ale arm din zona de interactiune arm-tracia si sprijinul masiv primit de catre acelasi arm din partea unui membru al familiei lor de triburi ( cu toate ca acesta are alianta cu tracia ) nu ar mai putea fii vorba de o situatie ct de cat egala ( asta daca echilibru inseamna diferenta de 30 de sate ) :
este echilibru intr-adevar in razboiul dintre arm si tracia , desi daca punem in balanta recrutarile masive ale arm din zona de interactiune arm-tracia si sprijinul masiv primit de catre acelasi arm din partea unui membru al familiei lor de triburi ( cu toate ca acesta are alianta cu tracia ) nu ar mai putea fii vorba de o situatie ct de cat egala ( asta daca echilibru inseamna diferenta de 30 de sate )
recrutari masive ? =))))))
dar de voi ce putem zice ca iati invitait pe toti din ~M~ ?
Rectificare : Toti inafara de mine si d3vil09 )
=)))) dela@ draga , ma faci sa rad . cred ca sint foarte disperati tracii daca au incercat sa te recruteze . marele tau sat e la un pas de colaps .
of , of , cum sariti toti pe unul , nu toti pentru unul ... daca ati fii asa viteji si in alte circumstante .
in ce priveste recrutarile am precizat : zona de interactiune tracia/arm . vreti sa spuneti ca in K34 tribul arm domina ? era de sine statator ? nu va mai recunoasteti originile , voi , cei veniti din ~M~ si Heroes ? tu , kidlukas ai fi bun de membru de onoare al serviciului de informatii din arm . nu le sopteai tu cine e sitter pe contul fostului intemeietor heroes pt a-l bana ? nu ai fost tu cel care le-a confirmat , desi acel jucator avusese incredere in tine ? ce ai rezolvat ? doar blocarea unui fost coleg din Heroes care a preluat sitterul .
codita de zana , spui ca aberez ? ia uite ce venea pe un sat nou cucerit de tracia de la arm :
Titlu flo24 sprijină dedicatie pentru flo24
Expediat 23.02.09 14:48
Trimis mai departe în data de: 23.02.09 15:02
Trimis mai departe de către: horidani
din: flo24
Sat: xxx base xxx (535|306) K35
Către: horidani
Sat: dedicatie pentru flo24 (485|311) K34
Unităţi:
1000 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
jucatorul care trimisese sprijinul face parte dinr-un trib inrudit cu arm ( aceeasi familie ) , dar acel trib are alianta cu tracii . daca acel sprijin fusese trimis imediat dupa cucerirea satului de catre fostul proprietar din arm , ma intreb ( in ignoranta mea ) oare ce aparare au armagedonii de la "rude" pe sate cucerite cu mai mult timp in urma ? e doar o chestiune de probabilitate .. sau nu hmm .
cadaver , ca sa-ti raspund la intrebare : 42roni reprezinta echivalentul dispretului meu total .
core007 , iti recomand calduros L10 . acolo "traiul" e mai "ieftin" .