VaruFashion.
member
- Scor reacție
- 1
invata sa joci mai intai copile,Pai si tu esti ppnar.
nu sti sa tii o furculita in mana si ai iesit pe extern
invata sa joci mai intai copile,Pai si tu esti ppnar.
Adevaru doare a? ppnarule.invata sa joci mai intai copile,
Iar dai dovada ca esti noob. pp-uri sa refacem apararea? N-avem resurse de 100 lancii si 100 spade?ce am rupt noi pp-uri sa refacem atacul, voi ati rupt sa refaceti apararea, oricum ati incerca sa o intoarceti.
invata sa joci mai intai copile,
daca nu ai nici tu vreun raspuns, astept alt coleg sa vina cu vreo "bomba" pe aici, vreun atac la persoana, etc...ceea ce face romanul cand n-are replica
spalate cu apa rece ca te faci de ras
pe astea de unde le-ai scos?Tu crezi ca ai inventat mersul pe jos si apa calda si restu au coborat ieri din copac, tu la 2 sapt de cand a inceput jocul ai avut aproape 2000 usori cu farm putin mai mult decat restu (din top care binenteles ca au spart ppuri serioase) si vrei sa te credem pe cuvant ca nu ai bagat ppuri. Ma da smecher esti tu ce jucator esti tu, il faci de ras pe bietu alex care a rupt cardu sa fie in top cand se putea si fara ppuri. Du-te ma si canta la alta masa ca io is imun la vrajeli de tiganusi smecheri.
pe astea de unde le-ai scos?)
2016-09-18 VaruFashion. Zig!?! 111. +475 =1 - - -
2016-09-17 VaruFashion. Zig!?! 163. +359 =1 - - -
2016-09-16 VaruFashion. Nimeni 495. +263 =1 - - -
2016-09-15 VaruFashion. Nimeni 987. +216 =1 - - -
2016-09-14 VaruFashion. Nimeni 1138. 180 1 - - -
in 5 zile avea 400p si tu spui ca aveam 1000 suori
ma da destept esti))
rau, la control sa te mai duci, nu de alta dar, fotbalul te afecteaza,
la inceput de lume nu se pot cumpara 200k si totusi aveam targ nivelul 1 daca nu ma insel,
fotbalist la stana
daca rupeam targul la inceput acum aveam mii daca nu mai mult la ofertele targului,
si nu venii tu cu 200k ca nici nu se gaseau resurse in targ pana de curand asa ca mucles ciobane
@noobster cu chiar incerci cu fiecare postare sa-mi dovedesti ca esti tot mai noob. La tache n-ati vazut zidul, nu ca era 0. Era zid 20.Ca sa nu mai zic de atacurile trecute pe neatache cand ati aparat cu zid 0
Astia cred ca tache avea zid 0. Eu ies, n-am cu cine discuta. OMG ROFL ROFL ROFL. Hahahaipa.Intradevar noi nu stim ce postam
penibili am2)
cred ca green va luat pentru amuzament mai mult sau voi 2 sunteti mascotele?
eu dc? ca sunteti niste copii tristi?
ca suferiti pe extern ca 2 nobi si aratati cu degetul spre gradina altuia?
puneti mana si invatati joaca si lasati comentariile alea ieftine, ca miroase a secound hand.
sau voi sunteti jucatori de mana a 2?
cand ajungi la nivelul meu de experienta atunci mai vorbim pana atunci eu zic sa te abtii ca esti praf in toate capitolele si tu si colegu tau
huo! ai rupt deful tribului pe zid zero!! 2 ferme
Ca sa nu mai zic de atacurile trecute pe neatache cand ati aparat cu zid 0 sau ceva de genul...de ati pierdut in jur de 2 ferme...
Reiterez, nu mai infundati closetul)))
Noobster, prietene...nu mai vorbi sa te afli in treabainteleg ca-ti place aici cu noi pe extern, dar creste CN-ul ala odata. Nu o mai arde cu noi ca astepti sa-ti crestem satele, tu momentan stai la caldurica si d-aia iti permiti sa fii tare in gura. Asteptam sa radiezi cu tupeu din prima linie.
Tschuss
P.S.Numai unu care are in componenta numelui calitatea de n00b, poate crede ca se darama un nivel de zid cu berbecii aia))
*palmface* eu zic sa o lasi mai moaleasa este, eu ma fac de ras cu voi ppnari, care nu recunoasteti
cred ce vreau, ca era 0, ca era 20, cert este ca ati spart trupe acolo, acum si atunci si pe viitor veti mai sparge, iar alea vi le refaceti din pp-uri, ca resurse aveti doar 2-3 care stiti sa si farmati, restul dati din cioc si cam atat.
Uite aici, sat luat de 1-2 zile:
Apărător:
iulian mafia
Ţel(direcţie): {006} Assasin (436|528) K54
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Număr: 48 33 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Are 100/100 dar ce are....si din trupele astea scoateti voi 1 ferma sau trupe sa tineti zidul la 20....hai la plimbare si mintiti in alta parte....si imprumutati omul cu niste pp-uri sa bage in satuletul asta ca-i sarac rau.
Va las singurei ca nu vreau sa ma mai fac de "ras" aici cu voi, maretii si zeii jocului triburile.ro![]()