Cata agitatie pentru niste lucruri care peste 2-3 luni nu vor mai avea nici o importanta

Daca citesti forumul de la inceput ori te pufneste rasul ori faci ochii mari cat cepele (nu la propriu, e doar o expresie populara)
PP-uri, gramatica, calcule matematice.
Mai oameni buni jucati triburile sau incercati sa reinventati sistemul romanesc de invatamant?
n00bSt3R fara suparare dar aia cu literatura populara e noua aici pe forum. Nu am auzit pe nimeni sa puna pe baza "literaturii populare" faptul ca majoritatea nu stiu ce inseamna un cuvant. E ca faza aia de la televizor cand ii intreaba cate ceva si se dau raspunsuri de iti vine sa spargi televizorul. Dar daca vecinul asa stie atunci o fi bine spun si eu la fel. Pe de alta parte intr-adevar ai si tu dreptate. Daca ii spui cuiva ca e patetic si nu stie ce inseamna e in stare sa te bata pe strada.
Ceea ce e important (pentru green cel putin) e ca deocamdata v-au cam dat peste nas pe harta. Si aici hai sa nu aducem in discutie pp-urile nici de o parte nici de alta pentru ca aveti jucatori cu multa experienta care ar fi putut poate organiza altfel treburile pe la voi astfel incat sa aveti alte rezultate. Realitatea e ca( si aici ma repet)
deocamdata in fata green ati cam dat cu bata in balta de fiecare data cand ati incercat marea cu sarea. Puteti spune voi orice si aduce in discutie cate argumente vreti voi pe harta nu au avut nici un efect. Poate in viitor se va schimba situatia sau poate nu. Dar pana atunci hai sa nu dam din coate si sa recunoastem ca adevarata vina in atacurile esuate ale voastre (cate or fi fost, nu conteaza numarul lor) este a voastra.
Cu toata experienta cu care va laudati (si eu recunosc ca aveti jucatori cu multa experienta, nu le spun nick-urile ca se stiu si nu au nevoie de reclama de la mine) trebuie sa recunoasteti asta.
Restul cum ar spune unii e doar can can.
Cu respect
PS:
Daca am gresit in exprimare pe undeva scuzati dar pe tel e mai greu sa vizualizez tot mesajul. Promit sa ma inscriu daca e nevoie la Academia Forum Triburile.
n00bSt3R contrar parerii tale despre jucatorii green sa stii ca suntem in stare sa raspundem si argumentat. Important e sa fie o discutie care merita argumentata. Altfel e doar vorba in vant.
Si ca sa vorbim si de triburi de urmarit felicitari celor din Winter pentru cresterea in clasament.