ultima carte citita

  • Autor subiect sexy-sadik
  • Data de început

DeletedUser3919



eu am citit`o in germana...pe variantele traduse...lipsesc parti...cenzura...
ti`a placut?

La o asemenea carte nu poti sa zici daca ti-a placut sau nu. E de citit in primul rand pentru a avea o parere si din cealalta parte nu numai din cea a invingatorilor. Astfel vei putea face o analiza mult mai corecta asupra evenimentelor.
 

DeletedUser

Idiotul - Dostoievski
Uneori ma simt ca in pielea personajului principal.
 

DeletedUser


Adolf Hitler-Mein Kampf
vi`l recomand...


Vreau sa precizez ca am "incercat" sa caut chiar si pe internet, acum ceva vreme in urma, insa rezultatele erau de dorit... nu am putut sa-l citesc integral... exista prea multe pagini web cu virusi, malware si de tot felul de alte defecte, la cautarea cartii...
Recent, nu am mai cautat aceasta carte. Foarte posibil sa existe si un anume mesaj (en)criptat / codat cu valente magice (intr-o anumita parte sau pagina din carte)... Depinde de cum si unde cauti...
_____________

"Importanta prieteniei" - Alan Loy McGinnis
Cheia unei casnicii reusite, apropierea de persoana iubita, aprecierea din partea prietenilor, toate acestea pot fi obtinute urmind citeva reguli simple concretizate de Alan Loy McGinnnis in aceasta carte. El raspunde la multe intrebari despre viata pornind de la acest factor esential – prietenia. Sa fii sprijinit si acceptat de prieteni presupune sa-ti exprimi liber afectiunea, sa-ti faci timp pentru ei, sa fii sincer in orice relatie, sa stii sa-i apreciezi la rindul tau. Pentru calitatea sfaturilor sale, Alan Loy McGinnis este prezent in toate bibliografiile cartilor de psihologia succesului, fapt care l-a determinat pe cunoscutul Jim Dornan sa afirme in cartea sa Universitatea succesului: Un mare autor pe care vi-l recomand este dr. Alan Loy McGinnis. A scris o carte fabuloasa despre importanta prieteniei.
Alan Loy McGINNIS: V-ati intrebat vreodata cum reusesc unii oameni sa-i atraga pe altii si sa cistige admiratia si afectiunea prietenilor? Persoane cu o infatisare care nu iese cu nimic din comun atrag sexul opus asa cum atrage mangetul pilitura de fier. Oameni de afaceri care nu par sa aiba un succes deosebit se misca adesea intr-un cerc larg de prieteni loiali. Scopul acestei carti este sa va impartasesc secretele acestora si dumneavoasta.
Alan Loy McGINNIS este director la Valley Counseling Center din Glendale, California. Printre cartile sale se numara The Romance Factor, 1982, Bringing Out the Best in People, 1985, Confidence, 1987. Pe baza lor a produs o intreaga serie de casete audio pe probleme de consiliere familiala.
"PATRU PRIETENI JUMATE. CROCODILUL DE PE INTERNET"
"RAZBOINICII CORBULUI" - Alan Gibbons
"UMBRA MINOTAURULUI" - Alan Gibbons
C. G. Jung - "Opere complete. Vol. 14/3: Mysterium Coniunctionis. Cercetări asupra separării şi unirii contrastelor sufletesti in alchimie. Volum suplimentar. Aurora consurgens"
C. G. Jung - "Opere complete. Vol. 15: Despre fenomenul spiritului in arta si stiinta"
"Artur si razboiul celor doua lumi"
"Eu, Claudius imparat" - Robert Graves
Unul dintre cele mai reusite romane istorice scrise vreodata, Eu, Claudius imparat descrie o perioada zbuciumata din istoria Romei. Este povestea vietii lui Claudius, care, considerat retardat din cauza infirmitatii sale fizice, prefera sa nu contrazica prin nimic aceasta credinta, pentru a putea supravietui intrigilor si incercarilor de otravire din vremea domniilor lui Augustus, Tiberius si Caligula cel nebun, reusind sa ajunga imparat in anul 41 d. Hr.
Intrigile, crimele si nebunia treceau drept politica in primii ani de Pax Romana. Destinul Imperiului este conturat de teribila Livia, care, preocupata exclusiv de putere, ba printr-un zvon bine plasat, ba prin cate o smochina otravita, il conduce treptat pe fiul ei Tiberius spre tron, creand o atmosfera de suspiciune si tradare ce transforma viata Romei intr-un haos sangeros.
Il vedem apoi pe ingrozitorul Caligula, in a carui lume un singur cuvant putea duce la torturi sau chiar la moarte. Totul in relatarea lui Claudius, care ne poarta prin istoria incalcita a familiei lui pana cand, in cele din urma, ajunge in centrul evenimentelor.
traducere de Silvian Iosifescu
Sectiunea de aur. Povestea lui phi, cel mai uimitor numar - Mario Livio
Ideea ca universul e guvernat de numere a fascinat, incepand cu Pitagora, pe matematicieni, fizicieni, filozofi sau teologi. Probabil ca nici un numar nu ilustreaza mai bine aceasta idee si nu a fost inconjurat de atata faima si mister ca numarul phi, cunoscut si sub numele de "sectiunea de aur". Definit de Euclid cu mai bine de doua mii de ani in urma, phi (1,618...) pare implicat peste tot in natura: de la cochiliile melcilor si dispunerea petalelor florilor, pina la forma galaxiilor. Nici artele plastice sau muzica nu raman in afara "razei de actiune" a uimitorului numar. S-au facut nenumarate speculatii despre prezenta Sectiunii de aur in constructia piramidelor sau a Partenonului, ori in picturile lui Leonardo da Vinci.
Mario Livio, astrofizician de marca, ne invita la o calatorie captivanta in lumea matematicii si fizicii, dar si in cea a artei, arhitecturii sau biologiei, pentru a ne spune povestea unui numar despre s-a crezut ca dezvaluie "mana lui Dumnezeu".
Originea universului - John D. Barrow
Ceruri deschise, minti incuiate - Nick Pope
Autorul a analizat un mare numar de rapoarte de observatii ale unor obiecte zburatoare neindentificate, apeland la specialisti in diferite domenii, in incercarea de a gasi explicatii satisfacatoare. In acelasi timp, a stabilit legaturi fructuase cu cei mai avizati cercetatori britanici ai fenomenului, devenind el insusi un ozenolog foarte bine informat, pastrindu-si obiectivitatea la care-l obliga functia ce-i fusese incredintata.
Rezultatul acestor multiple experiente il constituie cartea de fata. Titlul ei dezvaluie atitudinea autorului in privinta anumitor persoane si autoritati cu care s-a confruntat in perioada exercitarii mandatului sau.
Pentru ca „mintile incuiate“ reprezinta principalul obtacol in calea studierii aprofundate, lipsite de orice prejudecati, a unui mister care continua sa sfideze ratiunea umana...
traducere de Mihai-Dan Pavelescu
Calatorind in 4 dimensiuni - Robin Le Poidevin
Secretul zilelor de nastere - Isabelle Biron
Spune-mi cand te-ai nascut ca sa-ti spun cine esti
Stiati ca data de nastere spune multe despre personalitatea noastra? De fapt, dupa mai multi astrologi, profeti si vizionari, viata este o mare roata care se invarte dupa propriile-i reguli si care se supune unei legi universale, in functie de cicluri foarte precise. De aceea oamenii nascuti in aceeasi zi, indiferent de an, ocupa acelasi punct in acest ciclu al vietii si impartasesc anumite caracteristici. Aceasta lucrare este rodul unui demers riguros si complet, bazat deopotriva pe astrologie, numerologie si tarot. Pentru fiecare zi a anului, ea va revela nu numai principalele trasaturi de caracter ale celor care sunt nascuti in acea zi, dar si telurile pe care le urmaresc si atitudinea lor fata de dragoste si bani. Prin urmare, cartea este un instrument util pentru descoperirea de sine si a altora, o cheie fara egal. Ea va va dezvalui marile linii ale personalitatii si va va ajuta sa intelegeti mai bine oamenii care va vor marca viata. Astfel, datorita cunoasterii acestui secret, toate legaturile dumneavoastra vor fi de acum inainte mai usoare, mai fericite.
Traducere din franceza de Natalia Cernauteanu
Secretele conclavelor. Regulile jocului in alegerea papilor - Atto Melani
Istoria mai ofera inca surprize: Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea. Manuscrisul raportului inedit, datat 1700, a fost descoperit in Biblioteca Senatului Frantei si editat de cei doi autori ai romanului. Micul tratat este, potrivit editorilor, „un savuros manual, surprinzator de actual, cu multe anecdote piperate si observatii despre curtea papala si alchimiile ei politice, precum si despre arta de a influenta prin mijloace mai mult sau mai putin permise alegerea papilor, vizand in cele din urma victoria candidatului favorit al Frantei si al Regelui Soare“.
Descoperirea si aparitia lui acum, in anul 2005, in preajma alegerii noului Papa, sunt menite parca sa ne aduca aminte ca suntem martorii unei istorii recurente care se face si se desface mereu peste capetele noastre.
traducere de Geo Vasile
Dupa un manuscris descoperit de Monaldi & Sorti
Scurta istorie a timpului - Stephen Hawking
Nici o carte de stiinta nu s-a bucurat vreodata de popularitatea Scurtei istorii a timpului: timp de mai bine de patru ani s-a aflat pe lista de bestseller-uri din Sunday Times, mai mult decat orice alta carte. Explicatia acestui succes tine de natura intrebarilor pe care le pune aici Stephen Hawking, unul dintre cei mai mari savanti contemporani, devenit, alaturi de Einstein, un simbol al stiintei: Cum s-a nascut universul? Este timpul reversibil? Este spatiul nemarginit? Exista alte dimensiuni spatiale, care scapa perceptiei noastre? Arta lui Hawking e de a gasi imagini intuitive, pregnante, prin care stimuleaza fantezia si curiozitatea oricarui cititor, fie ca este sau nu initiat in fizica fundamentala.
Scrisori din Rusia. Rusia in 1839 - Marchizul de Custine
Spre deosebire de Orwell, ale carui intuitii au fost contemporane cu evenimentele, marchizul de Custine a fost un vizionar care a prevestit, cu tulburatoare exactitate, desi cu aproape un secol inainte, revolutia bolsevica si devastarea Europei de catre despotismul nascut in Rasarit. "Rusia in 1839 nu poate fi citita, de fapt, decat cu ochii de astazi. Marchizul pare sa fi anticipat cu un secol critica totalitarismului comunist, spunand tot ori aproape tot inainte de Suvarin, de Trotki, de Koestler in Intuneric la amiaza sau de disidentii sovietici." (Pierre Nora)
traducere din franceza de Irina Negrea, editie, prefata si dosar de Pierre Nora
Erich von Daniken - "Amurgul zeilor. calendarul mayaş şi întoarcerea extratereştrilor."
Cea mai îndrăzneaţă lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!
Pe înălţimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului mării, se află ruinele străvechiului oraş Puma Punku, un oraș care pur şi simplu nu putea fi construit de către locuitorii lui din Epoca de Piatră.
Conform calendarului mayaş, în decembrie 2012, zeii se vor întoarce din îndelungata lor călătorie şi îşi vor face din nou apariţia aici, pe Pământ. Da, aşa-numiţii zei – de fapt, extratereştrii – se vor întoarce într-adevăr! Vom trăi întâlnirea cu zeii.
Numai că orice om înzestrat măcar cu un dram de minte știe că o călătorie interstelară este imposibilă, din cauza distanţelor colosale pe care le-ar implica! Şi că extratereştrii n-au cum să semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una câte una!
În stilul său imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinţează prejudecățile celor care încă mai pun sub semnul întrebării existența civilizațiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărțile sale ridică inteligența umană la standardele unui dialog cu civilizațiile interstelare.
Erich von Däniken este, fără doar şi poate, cel mai citit şi mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (şi cea mai cunoscută) carte, Amintiri despre viitor, în 1968. A fost un succes mondial de vânzări, urmat de alte 31 de titluri, inclusiv recentul „hit" Istoria se înşală. Cărţile lui Däniken au fost traduse în 28 de limbi şi s-au vândut, în total, în 63 de milioane de exemplare. Câteva dintre ele au fost adaptate cinematografic, iar ideile lui von Däniken au reprezentat sursa de inspiraţie pentru multe seriale de televiziune, dintre care și faimosul documentar difuzat de History Channel, „Extratereştrii din antichitate". Erich von Däniken este omniprezent în peisajul internaţional al circuitelor de prelegeri publice. În prezent locuieşte în Elveţia
P. D. Uspensky - A Patra cale
Arthur Koestler - Intuneric La Amiaza
Antony Beevor - Stalingrad
David Ogilvy - Confesiunile unui om de publicitate
„Am scris cartea în timpul vacanţei mele de vară din 1962 şi i-am cedat drepturile de autor fiului meu în ziua când a împlinit 21 de ani. Credeam că o să se vândă 4000 de exemplare. Spre mirarea mea, a fost un bestseller de durată şi mai apoi a fost tradusă în paisprezece limbi. Până acum s-au vândut cam un milion de exemplare. De ce am scris-o? Mai întâi, ca să atrag noi clienţi pentru agenţia mea de publicitate. În al doilea rând, pentru a ne creşte cotaţiile la bursă. În al treilea rând, ca să devin mai cunoscut în lumea afacerilor. Cartea şi-a atins toate cele trei obiective... Am primit scrisori din partea unor necunoscuţi îmi mulţumeau pentru creşterile majore ale vânzărilor în urma aplicării ideilor din această carte. M-am întâlnit cu multe personalităţi din lumea marketingului care spuneau că îşi datorează cariera faptului de a fi citit cândva Confesiunile. Dacă vi se pare că aţi simţit un uşor iz de îngâmfare în carte, trebuie să ştiţi că îngâmfarea mea este selectivă. Sunt incompetent în orice alt domeniu cu excepţia publicităţii. Nu sunt în stare să fac un bilanţ, să lucrez la computer, să ...
Carol Iancu - Miturile fondatoare ale antisemitismului
Tony Judt - Reflectii asupra unui secol XX uitat. Reevaluari
Advaita - Vedanta
Descriere: In mediile filosofice indiene "Vedanta" desemneaza ansamblul conceptiilor expuse in upanisade si in textele ulterioare acestora, care continua traditia doctrinara initiata de upanisade, conceptii ce se caracterizeaza printr-un cadru metafizic monist-idealist, printr-o soteriologie a renuntarii si a transcenderii individualului. Cel putin sub aspectul conceptiilor ontologic-metafizice sau al celor mistic-soteriologice, upanisadele contin in totalitate doctrina clasica a Vedantei, chiar daca structura expunerii este inca dezordonata si nesistematica. Chiar si un text "Upanisad" foarte vechi, cum ar fi "Brhadaranyaka" (cea mai veche scriere "Upanisad") inglobeaza intreaga doctrina metafizica vedantina. Conceptii precum identitatea dintre Sinele individual (atman) si principiul universal (brahman), caracterul transcendent al principiului, teoria idealista asupra existentei, renuntarea, practica ascetica si disolutia egoului ca singurele cai catre mantuire se regasesc, fara diferente semnificative, atat in upanisade cat si in scrierile clasice ale scolii Advaita Vedanta. Sub aspectul conceptiilor cosmologice sau antropologice upanisadele dovedesc un nivel ridicat de heterogenitate care nu se va regasi in Vedanta clasica ulterioara. Totusi, din acest ansamblu heterogen de conceptii isi va selectiona Vedanta clasica doctrinele ce vor constitui sistemul sau cosmologic si antropologic. Asadar, doctrina Vedantei clasice este inglobata aproape in totalitate in upanisade chiar daca, la nivelul acestor scrieri, teoriile care ulterior vor constitui cosmologia sau antropologia vedantina coexista alaturi de numeroase alte teorii concurente ce nu isi vor gasi loc in forma clasica a doctrinei vedantine.
Prin urmare, Vedanta reprezinta prima sistematizare a teoriilor vehiculate in upanisade. Ceea ce da identitatea scolii Vedanta este sistemul metafizic propus de aceasta; filosofii vedantini nu vizeaza atat o explicitare a lumii cat, mai degraba, o transcendere a ei, o reducere a existentei ei la existenta principiului. Vedanta isi definitiveaza partea esentiala a doctrinei inca din perioada redactarii upanisadelor, secolul IX (secol in care a trait Sankara) marcand doar expunerea acestor idei intr-un intreg coerent si bine sistematizat. Aceasta filiatie dintre traditia vedica si Vedanta reiese cu evidenta si din analiza semantica a numelui "Vedanta". In sanskrita "Vedanta" este compus din "Veda" si "anta" ("sfarsit" - in limba sanskrita); deci, sensul acestui termen ar fi acela de sfarsit, portiune finala a Vedei. Relatia de continuitate dintre Veda si Vedanta nu este insa una exclusiva, asa cum incearca uneori sa sugereze filosofii vedantini. Continutul ideatic al Vedei este caracterizat de un nivel ridicat de heterogenitate, tendintele catre investigatia de tip metafizic coexistand alaturi de conceptii mitologice de o mare diversitate. Vedanta este continuatoare a demersului metafizic de analiza initiat in textele Vedei, ea abandonand in mare masura cosmologia de tip mitologic ce se gasea in Veda.
Michael Freeman - 101 ponturi de bază in fotografia digitală
Paulo Coelho - Walkiriile
Walkiriile gravitează în jurul unui om care vrea să-şi schimbe viaţa şi să-şi împlinească un vis: va merge în deşertul Mojave, unde speră să-şi întâlnească îngerul călăuzitor, reuşind astfel să se cunoască pe sine şi să înţeleagă lumea. De la Maestrul lui spiritual, J., Paulo ştie că deşertul nu este un loc pustiu, ci ascunde şansa unor întâlniri neaşteptate. Acolo, departe de vâltoarea vieţii de zi cu zi, se află un tânăr Maestru al Tradiţiei şi un grup de femei războinice, Walkiriile, care cutreieră călare deşertul. Iar ele îl vor ajuta pe Paulo să-şi împlinească visul. Paulo şi femeia iubită, Chris, străbat întinderile de nisip, într-un periplu ce se va dovedi, mai presus de toate, o călătorie interioară care le va pune la încercare sentimentele şi credinţa, dar îi va călăuzi spre adevărata Dragoste şi Cunoaştere. Una dintre cele mai importante opere ale lui Paulo Coelho, roman surprinzător şi plin de mister, Walkiriile evocă o uluitoare experienţă umană şi spirituală survenită în viaţa autorului la scurt timp după ce Alchimistul a văzut lumina tiparului.
Alexandr SOLJENITIN - Arhipelagul Gulag (Vol. I - III)
NEEDLMAN Robert, SPOCK Benjamin - INGRIJIREA SUGARULUI SI A COPILULUI DE DR. SPOCK
Lucian Boia - Franţa, hegemonie sau declin?
Friedrich Nietzsche - Asa grait-a Zarathustra
Nikolai Nosov - Aventurile lui Habarnam şi ale prietenilor săi
Lee Smolin - Spatiu, Timp, Univers
Eugen Ovidiu Chirovici - A doua moarte
Bill Faust - **-ul perfect. Tot ce trebuie sa stii, sa spui si sa faci ca sa obtii postul dorit
Emil Strainu - 2012 - Incursiune in Enigmatic. Eseuri nonconventionale
Autor in decur de doua decenii a peste patruzeci de carti, unele publicate in mai multe editii, participant cu lucrari la numeroase manifestari stiintifice interne si internationale, dr. Emil Strainu este un pasionat cercetator, fiind gasit cand in Alaska sau Tibet, cand in Groerlanda su Insula Pastelui, ratacind prin Zona 51, Rosvell sau cine stie ce desert, dincolo de cercul polar de nord sau de sud, fiind unul dintre putinii contemporani ce studiaza la fata locului marile enigme ale trecutului, prezentului si devenirii noastre in cetateni galactici. - Adina Mutar, Jurnalist, ADEVARUL
Gary Smalley - Cum sa-ti intelegi sotul
Faber, Adele - Comunicarea eficienta cu copiii (acasa si la scoala)
Debra Fine - Arta de a-ti cultiva noi relatii - Initiaza conversatii, intretine-le, construieste relatii, dezvolta prietenii si extinde-ti afacerile
Juliet Erickson - Arta persuasiunii
Og Mandino - Cel mai vestit vanzator din lume
Dr. Alice D. Domar, Alice Lesch Kelly - Fii fericită chiar dacă nu eşti perfectă - Cum să te eliberezi de iluzia perfecţiunii
Dr. Laura Schlessinger - 10 motive stupide care distrug un cuplu
Timothy J. Sharp - 100 de cai spre fericire. Un ghid pentru oamenii ocupaţi
T.V. Muravieva - 100 de mituri si legende celebre.
S. Musskii - 100 Laureati ai Premiului Nobel
Michael Shapiro - 100 mari evrei
Jerome S. Blackman - 101 aparari. Cum se autoprotejeaza mintea
Margot Saint-Loup - 177 metode de seductie. Cum sa aduci o femeie in al noualea cer
Iulia Dribnohod - 1000 de retete ale frumusetii.
 

DeletedUser3919

Vreau sa precizez ca am "incercat" sa caut chiar si pe internet, acum ceva vreme in urma, insa rezultatele erau de dorit... nu am putut sa-l citesc integral... exista prea multe pagini web cu virusi, malware si de tot felul de alte defecte, la cautarea cartii...
Recent, nu am mai cautat aceasta carte. Foarte posibil sa existe si un anume mesaj (en)criptat / codat cu valente magice (intr-o anumita parte sau pagina din carte)... Depinde de cum si unde cauti...
Repet. A fost publicata in limba romana in 1993 la editura Pacifica. O gasesti la anticariate, chiar si cele online... scumpe e adevarat.

http://www.okazii.ro/catalog/52250030/adolf-hitler-mein-kampf-ed-pacifica-1993.html

http://www.carteadecitit.ro/carte/mein-kampf/129952/
 

DeletedUser



@Atlant...
vaiii de viata mea...astea sunt cartile pe care le`ai citit in ultimii 5 ani?!

eu am primit cartea de la niste prieteni nazisti...
dar stai linistit...in curand cartea va fi peste tot...e cea mai vanduta carte din lume...dupa biblie...(dar Biblia se da pe gratis...)..deci ar fi pe locul 1...

dupa ce am citit cartea...am devenit obsedat de Hitler...am ajuns sa citesc despre el toata ziua...stiu si ce manca zilnic...
(ar trebui sa vedeti cum arata camera mea...:D)

 

DeletedUser

Am citit multe carti... insa unele (foarte bune) nu au fost traduse inca...
De fapt, m-am gandit chiar sa scriu si eu o carte, dar mai inainte de a finaliza imi vor trebui atat idei, cat si pregatire "literara".

"Dragostea nu-i de mine" de Federica Bosco
Monica este cea mai fericita femeie din lume: marea dragoste si alte scenarii de un romantism incurabil au devenit brusc realitate. La un zbor de avion distanta, in Scotia, o asteapta logodnicul indragostit pana-n varful urechilor, cartea ii va fi lansata cu surle si trambite, iar o cariera promitatoare i se asterne in fata.
Insa aterizarea nu este atat de lina pe cat ne-am fi asteptat. O fosta sotie, superba si controversata, si un fost iubit, perfect si in sfarsit liber, bantuie mintile protagonistilor. Cand lumea ei de basm este pe cale sa se destrame, Monica trebuie sa ia o hotarare care va schimba totul...
"Eroina Federicai Bosco este o adevarata Bridget Jones a Italiei." - Panorama
"Romanele Federicai Bosco "Imi placi la nebunie" si "Dragostea nu-i de mine" pot fi citite ca primele doua parti ale unei trilogii savuroase despre sadismul lui Cupidon." - Il giornale della Toscana
Va recomand aceasta carte scrisa de Federica Bosco.
 
Ultima editare de un moderator:

Adenauer

member
Scor reacție
105
Recomand Germinal de Emile Zola. Este dupa mine o opera impresionanta, printre capodoperele sale. Politica, dragoste, drama umana, mizerie...
 

DeletedUser

e pacat de topicul asta sa ramana mort, am luat o gramada de notite ;)


cartea terminata aseara: "Panza de paianjen" de Cella Serghi - recomandata, nota 6 -> pierdere de vreme
 

DeletedUser

Petru Rosca - Economia intreprinderii :)

faza aia cu mediul intern si mediul extern nu am putut sa o invat cand am citit-o... dar oricum, bun manualul, paginile facute tocmai bine ca sa scanezi si sa dai resize, ies niste copiute extraordinare
 

DeletedUser8343

De curand am primit cadou primul volum din "Twilight".. asa ca m-am apucat de citit toata seria :eek:
Ultima carte citita a fost deci... Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa - Stephenie Meyer

Carte_Noua-si-scurta-viata-a-lui-Bree-Tanner-O-poveste-din-Eclipsa_10454c.jpg
 
Sus