DeletedUser
si nici nu cred eu co sa intre prea curand cineva din sas
satele multora vor intra ca si pana acum
bine v-am regasit dragi (fosti) dusmani si prieteni)
dupa umila mea parere ce s-a intamplat acum era de asteptat(recte dizolvarea sas).daca va mai amintiti au fost cateva voci (si) de prin unique acum ceva timp care au anuntat mai mult sau mai putin voalat ca se va intampla lucrul asta.si s-a cam ras atunci...se pare prost
in primul rand in cazuri dintr-astea este vina conducatorilor sau a intemeietorilor,mai ales daca pe conturile respective sunt chiar cei care erau si la inceput.
si cam asa se intampla cand ai intemeietor un copil care confunda familia din viata reala cu asa-zisa familie sas dar care nu e in stare sa gestioneze un trib nu mare ci foarte mare care,intr-adevar,avea 2 razboaie destul de tari dar numai prin pozitia de pe harta si nr de membri ar fi trebuit sa se prezinte cat de cat onorabil.si nu in ultimul rand care aduce in conducere niste nulitati ca si jucatori care in afara de sate de 12154(tunate la maxim) luate de pe la barbarii care probabil il tot necajeau(sarmanul...) si colegii carora li se facea mila si-i mai aruncau un os(a se citi sate moca) sau indivizi care atunci cand vad ca au mai mult de 10 atacuri nu mai au timp,se imbolnavesc,isi schimba domiciliul samd ori chiar unii care se ascund in spatele unor discursuri sforaitoare despre cat de mult inseamna sas pt ei(aha) dar se mira cum sa-si scape amaratele de sate.
slab domnii mei din sas,ati venit fara sa va invatati lectia.
alex,vad ca amaratul 'cela a intrat in ykzln.cat sprijin pompati in el acum?) nu de alta dar inca nu am satele gata,mai e timp