DeletedUser13364
sau suparacioase ca si tine ))))
Razvan nu mai cauta scuze, UFO ne-a dat clasa in zona aia
Baza SAS era pe 76, 77, 86 restul erau crescatori de sate parasite
de ce zici k'urile unde sunt eu ma ))
Eu cred ca ar trebui sa fii mai atent cand iti dai cu parerea despre UFO si organizarea lui , pentru ca nu stii despre ce vorbesti ....
A.Nu caut nici o scuza ....Stim foarte bine cu totii(cei din +SAS+...si UFO ) ca organizau atacuri frumoase in zona care de cele mai multe ori dadeau randament acceptabil
B.Dar.... daca statisticile si harta aratau dominarea +SAS+-ului de catre UFO asta nu inseamna ca erau mai buni ...poate mai organizati si mai activi
C.Nu am nimik cu UFO.... dar unele postari chiar deranjeaza ...cel putin pe mine
pai observ ca nu intelege lumeascrie wa mai putin )
pai observ ca nu intelege lumea
app tu cred ca stii la cine ma refeream ca a intrat in yakuza,ai fost sitter la "frate-sau" ,nu era vorba de nea costica al vostru,oricum e clar ca avem pareri diferite despre scopul joculetului asta si mai ales cum se joaca dar na,sunt invidios ca i-a spart mai rau decat am reusit eu pe barbari sau inactivi,de asta si tot ridic la sate ,doar-doar reusesc sa le trec de 13K de puncte)
oricum nu-i nimic ca nu mai e sas,luam si din tracii,live,yakuza si pe unde au mai fugit oamenii,incet dar sigur.
spikule am citit eu
razvane ai uitat sa scri despre primii pasi si primele cuvinte )))
in rest toata viata ))
Normal ca imi pasa.....eu tin cont de parerea tuturor....
unde sa revin????Nimik nou momentan..doar ca te asteptam sa revii :X
Normal ca imi pasa.....eu tin cont de parerea tuturor....
atunci iti urez viata lunga si stoc de pastile. o sa ai nevoie