Ai jucat impulsiv dar cred ca ti-ai aparat atat un crez personal cat si unul colectiv,tocmai pentru ca nu te urmau atatia colegi doar pentru un moft personal, decat daca reuseai sa-l impui discret ca pe o nevoie comuna.
doar si pentru acest singur si simplu lucru esti si vei ramane un formator de grup si in final lider. A exprima, a arata si a induce, la nevoie, sentimentul de loialitate(apartenta la grup) in jurul tau determina aceasta calitate de lider.
Cat ti-au impartasit cu adevarat convingerile, alti colegi jucatori poate doar timpul si jocul va arata.
Din pacate jocul nu este de partea celui dezavantajat de factori precum: timp, numar membri experimentati si activi si in final poate cel mai important resurse.
Ai fi reusit doar dc nu coalizai atatia jucatori impotriva acestui crez al tau, dar nici asta nu cred ca mai comporta importanta, gandeste-te doar ca la o succesiune normala a evenimentelor in evolutia L5, unde plictiseala pe harta te duce la un click distanta de stergere cont.
Eu am convingerea ca un sentiment de noblete, aratat si jucatorilor din afara propriului colectiv si nu ca o ipocrizie lasciva ci, ca si strategie de joc, te-ar fi indepartat acum de acest moment de rascruce.
Eu zic sa-ti continui jocul daca-ti mai doresti, de ce nu si intr-un context nou daca altfel nu se va putea, tocmai pentru ca esti un jucator vechi, cu experienta de joc.
PS. eu nu folosesc o astfel de tribuna, fiindu-mi suficienta cea de la care ma exprim in interiorul grupului meu

) dar apreciez unele calitati chiar daca unii le vad total rele, iar altii le percep cu adevarat bune, ca la final infrangerea sa egaleaze totul, la rubrica,
total rele .
Numai bine, dragi forumisti! si pastrati-va cheful de joc, de comunicare si in final de actiune comuna pe harta.