Discutii/lamuriri privind noile modificari ale contului premium

  • Autor subiect DeletedUser184
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser4920

In fne inteles cu conversia sper doar sa se tina de cuvant si sa nu ne faca vreo surpriza ;) , oricum la cat de greu se misca lumea 5 deabea pot fenta atacuri daramite sa citesc mesaje...
 

DeletedUser3061

Citez: "Suntem conştienţi că o ridicare a preţurilor este neplăcută. Vă rugăm să luaţi totuşi în considerare că este prima oară când are loc o creştere a preţurilor pentru Triburile în general. În acelaşi timp am introdus şi o mulţime de noi facilităţi premium (de ex. pentru versiunea mobilă de joc 6.0)."
---------------------------------------------------------------------------------------

este cea mai mare minciuna si culmea vine din partea sefului acestui proiect pe Romania..... Doamna CArmi sa va aduc umil la cunostinta ca odata cu renuntarea la sistemul KAMBI SI TRECEREA LA NOU SISTEM a existat deja o scumpiere.... este sau nu asa?


cand era sistemul KAmbi preturile erau altele odata cu modificarea acestui sistem preturile au crescut... corect sau nu ?
 

DeletedUser4920

bahgerra nu te mai agita nu iti va raspunde nici un admin , desi pe .net imediat au raspuns la intrebari aici nu ma mir daca vor inchide topicu , prea mult spam prea multe injurii etc motive de genu
 

DeletedUser3919

cand era sistemul KAmbi preturile erau altele odata cu modificarea acestui sistem preturile au crescut... corect sau nu ?
in momentul de fata, prin mobilpay scrie: 20 puncte premium - 42,00 RON/9,20 EUR

In realitate costa 10.10 EUR deoarece: "La unele moduri de plată se mai adaugă şi alte taxe din motive tehnice. Aceste taxe vor fi arătate în fereastra de plată."

Pe de alta parte, nu este normal sa se faca conversia CP deja cumparat la cel actual. Nu se poate aplica retroactiv. Asta poate fi chiar motiv de instanta.
 

DeletedUser

in momentul de fata, prin mobilpay scrie: 20 puncte premium - 42,00 RON/9,20 EUR

In realitate costa 10.10 EUR deoarece: "La unele moduri de plată se mai adaugă şi alte taxe din motive tehnice. Aceste taxe vor fi arătate în fereastra de plată."

Pe de alta parte, nu este normal sa se faca conversia CP deja cumparat la cel actual. Nu se poate aplica retroactiv. Asta poate fi chiar motiv de instanta.

Se numește retroactivitatea legii.Cu unele excepți( aplicarea legii mai blânde ,în domeniul penal..de exemplu)...o lege are efecte numai pentru viitor.
Deci..dacă eu îmi cumpăr p.p. până la 08.04...aștept ca punctele premium să fie contorizate ,după legea valabilă la data când fac acea tranzacție!.Dacă cumpăr c.p. după data respectivă,mă supun noii modalități de plată.

De aia te iubesc eu pe tine,Megara. :)
 

DeletedUser

Probleme cu serverul, scumpiri repetate ale punctelor premium, lipsa informatiei si a transparentei in joc, aroganta adminilor, etc, etc sunt destule dovezi prin care celor de la INNOGAMES li se vor reduce drastic profiturile pe Romania!

Cu atatia bani pe care as trebui sa-i dau aici, as putea face mult mai multe. Sunt jocuri care au o grafica mult mai interesanta, antrenanta, decat sa ataci aici un punct pe harta...e bine totusi ca ne-am facut aici zeci de prieteni..prieteni care acum va vor baga in faliment...
 

DeletedUser

Daca tot ati scumpit premiumul, de ce nu recompensati material, adica prin CP, jucatorii unei lumi de fiecare data cand aveti probleme cu serverul? Se intampla foarte rar asta, cand sunt probleme grave, da pe mine personal ma afecteaza si micile intreruperi de DOAR cateva ore, ca poate eram intr-un atac organizat, si nu pot sa mai fac nimic in timpul ala. Imi dati CP recompensa pt asa ceva? NU. Atunci nu va asteptati sa fie primita bine aceasta CRESTERE A PRETULUI, nu cum ii ziceti voi -modificare care "va ajuta pe voi" - sa ne fraieriti pe noi.
 

DeletedUser17342

doamneeee cate motive sa te lasi de joc... si tot nu ne lasam :)) ce mai vrem oare un anunt oficilal "lasati-va ma de joc !!!" :|


nu-i vorba neaparat de $, ca oricum cine juca cu premium o va face si de acum incolo. da uite... eu la ultimul blocaj de server aveam vreo 300 de fulluri+nobili (pe un sitter). omu a pierdut armata cu care trebuia sa jonglez sa o bag la nobili. plus ca veneau atacuri noi, eu nu puteam sa intru, dar ei au putut sa dea cate un atac razlet. s-a dus strategia tribului pentru zona aia, trebuie regandita, automat am pierdut teren...

pai de banii de premium pe o luna ma apuc sa joc lineage/wow/dota / orice alt joc de strategie/aventura si acolo nici nu trebuie sa stau stresat sa nu dorm noaptea bine ca trebuie sa ma trezesc la 6,7 sa omor nobili pana seara... trist
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7039

omu a pierdut armata cu care trebuia sa jonglez sa o bag la nobili. plus ca veneau atacuri noi, eu nu puteam sa intru, dar ei au putut sa dea cate un atac razlet. s-a dus strategia tribului pentru zona aia, trebuie regandita, automat am pierdut teren...

Urata asta .. Am patit-o si eu pe lumea 10 de imi venea sa le tai familia ..
 

DeletedUser17342

A, in schimb o completare. Ideea e ca nu am trimis nici un tiket ca il trimiteam degeaba. Cred ca era ultimul lucru la care m-am gandit... Si nu ar trebui sa fie asa, de aia se numeste 'support'. Niciodata nu mi-a placut sa fiu o oaie, nu am considerat-o deloc asa tinand cont ca e un joc, dar incep incet incet sa ma simt din ce in ce mai mult asa si cred ca o sa pun punct. Mai ales ca atunci cand 'ciobanu' (sau conducatorul oilor) vrea sa te taie, te taie. Nu exista nimeni peste el acolo unde sa ajunga o oicica : ) , doar teoretic.
 

DeletedUser

Poate sa faca si 50 de euro luna de premium, sunt destui obsedati care vor continua sa cumpere. Degeaba va agitati, nimanui nu ii pasa.
 

DeletedUser17342

Nu cred ca e vorba de asta. Cine avea 10E sa dea pana acum are si 15. Si cine nu avea nu era batut in cap sa moara de foame si sa isi ia premium.

Ideea e ca pentru niste bani platiti vin niste servicii, care ar trebui sa functioneze daca nu implecabil, macar bine. Nu dai banu asa doar sa il dai, ca esti banat aiurea si nu ti se raspunde la tiket, ca se blocheaza serverul(o zi-exemplu) tu poate ai platit premium fix ca iti trebuia in ziua aia pentru atacuri organizate... etc etc :)

(ca si compensatie ascultati la mine, sigur vor deschide o lume cu viteza 2 si uitam de toate ;))
 

DeletedUser

in mod SIGUR L20 va fi viteza 2 ca altfel nu mai intra nimeni pe nici o lume :)
 

DeletedUser14558

CLAR !!! e mana lui BOC !!!! sa-si rezolve problemele de deficit bugetar !!!banui ca se platesc si taxe pe treaba asta :)
scump .. dom'ne ... scump !!!
 

DeletedUser

incepe sa-mi fie scarba de jocu asta..numarul jucatorilor scade in fiecare zi,avem 3 lumi consecutive cu viteza 1,serverul pica cand ti lumea mai draga si nu ia nimeni nici o masura si acuma se scumpeste premiumu:))...aproape comic daca n-ar fi tragic

in cursul zilei de maine se va da drumu la noua versiune de joc 6.1 sau cat dracu o fi ea... sa vezi maine placere nebuna sa ai premium si sa stai un sfert de ora al un refresh (asta daca esti unu din fericitii care se pot loga).
romanu are o vorba... "Si..., si cu banii luati"... oare de aici a plecat ideea?
 

DeletedUser

Faceti voi ce vreti, eu o sa cumpar! Imi place jocul si pentru placerea mea imi permit sa-mi bag piciorul in cativa euro!

la faza asta mai enervat la culme sa imi bag pixu de nu

pai da ma domnule priministru iti permiti sa iti bagi bani intr-o prostie dejok
ca asta a devenit pana in acest moment (pana la scumpirea pct)
Eu unu nu imi permit
De ce?
1 sunt elev
2 alocatia odata la 4 luni mio bagam aici (de prost nu de destept)
3 si ce vrei frate sa lucru si sa ma angajez ca sa ii intretin pe cei de lea INNO games...
Da frate eu unu le multumesc pentru toate update-urile
dar pentru faza asta nu mai zic nimik sa zis destul


Aici in loc sa faca mai multi bani vor face mult mai putini....
Si multi jucatori se vor lasa din 100% de vor ramana 30% e mult
dar n\intr-un final se vor lasa si ei
Poate vor aparea alti fraaieri care nu au ce face cu bani si se gandesc sa ii intretina pe respectivi nau de cat dar se vor plictisi si ei ca nau chef de nervi si de crizele altora......
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus