Moderatorii va raspund (discutii libere)

DeletedUser44200

Chiar era nevoie de setarea aia cu 2 secunde aiurea la sprijinuri și atacuri pentru L42?
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Nu stiu daca era impetuos nevoie, dar avand in vedere ca lumea precedenta cu setarea asta a fost destul de bine primita, de ce nu ?
 

DeletedUser46289

As avea si eu o propunere referitoare la moderatorii care posteaza pe sectiunea lumilor in care sunt jucatori.Au fost in trecut situatii in care au lansat provocari ,apoi au invocat 1.5.Poate ar trebui specificata exceptia ,sa intelegem si noi muritorii de rand cum se face distinctia intre pozitia lor de moderatori sau jucatori

1.5. Membrilor forumului le este interzis să provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat. Topicurile sau mesajele care au ca scop crearea de conflicte între jucători şi moderatori vor fi şterse, iar autorii vor fi pedepsiţi aspru. (exceptie fac situatiile in care moderatorii joaca pe lumea respectiva si se aplica regula 1.7 daca nu sunt provocati in calitatea lor de moderatori pe alte sectiuni)

Fara suparare ,forma actuala a regulii impune autocenzura totala in discutiile cu un moderator care e doar jucator pe lumea respectiva.
Sper sa nu considerati tendentioasa observatia mea.
 

DeletedUser42487

6.2 reglementeaza clar ce pot face moderatorii pe sectiunile de forum unde joaca, iar 6.3 ceea ce se face in situatia in care va simtiti nedreptatiti.
 

DeletedUser46289

Ce legatura are ce am zis eu cu 6.2?
Ma refeream la situatia in care jucatorul x care intamplator e moderator pe alte sectiuni,iese cu provocari si cand e atacat ,sau i se da replica isi aminteste ca totusi e moderator si am comis blasfemia de la 1.5 .
Nu am vazut sa apara nicaieri specificat ca au statut de jucatori,decat sa nu modereze care e alt aspect.
1.5. Membrilor forumului le este interzis să provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat,foarte vag.Provocat in legatura cu ce?Nu e voie sa fie provocat respectand regula 1.7 si el joaca pe lumea aia?
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Regula 1.5 nu este aplicabila in cazul in care un membru al echipei este jucator pe lumea respectiva. Fiind jucator, notiunea de moderator/admin dispare, deci automat pe zona respectiva este un simplu jucator si nimic mai mult, doar ca nu putem face ( tehnic ) ca in momentul in care posteaza pe sectiunea de forum aferenta lumii unde joaca, sa ii dispara statutul oficial de la profil.
In rest regulile se aplica ( inclusiv 2.7.1 ).
 

DeletedUser46289

Da ,inteleg dar nu apare nimic in regulament referitor la asta.O delimitare a statului lor ,adica scrie doar ca nu e voie sa ii provoci ,fara sa se specifice ca pe lumile pe care joaca au un statut de jucator normal.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
In regulament nu putem trece absolut toate aspectele posibile, sunt lucruri ce trebuie stiute de fiecare membru al teamului si este suficient.
Regula 6.2 este foarte clara, exceptia la care se refera se aplica doar in cazuri extreme, cand alti moderatori nu sunt prezenti la momentul respectiv.

In concluzie, daca un membru al echipei joaca pe o lume si este provocat ( la nivel de joc si respectand celelalte reguli ale forumului ), nu se aplica 1.5, mai exact nici un alt membru al teamului nu poate aplica sanctiuni pe baza regulii respective.
 

DeletedUser46289

Dar eu nu contest ca membrii teamului cunosc aceste aspecte sau ca nu le aplica in mod corect.Dar daca citesti regulamenul ca simplu jucator singurul lucru care il poti retine e ca nu e voie sa critici sau sa provoci moderatorii.Atat,scurt ” Membrilor forumului le este interzis să provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat” fara sa rezulte de undeva ca o poti face respectand regulile daca cei in cauza joaca pe aceeasi lume cu tine.De aici urmeaza frustrare,lehamite si mai bine nu zici nimic decat sa te trezesti banat pentru ca nu e clar ce ai voie si ce nu cand esti implicat in conflict cu ei.

In rest regulile se aplica ( inclusiv 2.7.1 ). Foarte subtil:)
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Si eu cred ca am fost suficient de clar mai sus, orice jucator poate posta/provoca respectand asta :

1.7. Puteţi folosi diferite metode pentru a vă provoca "duşmanii" din joc în secţiunile "Lumi de joc" dar nu numai, atâta timp cât toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc.

Nu scrie moderator, admin sau jucator, iar lehamitea si frustrarea poate fi inalturata printr-o simpla citire ( nu pe diagonala ) a regulamentului.
 

DeletedUser46289

L-am citit si pe verticala si pe orizontala,pe diagonala nu am incercat inca.Dar, oricum il citesc concluzia e simpla -cititorul regulamentului trebuie sa deduca singur ca in cazul in care joaca pe aceeasi lume cu cei din team 1.7 reprezinta o exceptie la 1.5( regula care este extrem de stricta,nu specifica natura ”provocarii” si nu lasa loc la nici un fel de interpretare).
Scuze de deranj
 

DeletedUser44200

Salutare!

Dacă îmi pierd toate satele care au curte nobilă pe ele, pierd și talerii bătuți? Să zicem că am un sat de 1.000 puncte și patru sate de 12.154. Dacă pierd toate cele patru sate, când ridic curtea pe satul de 1.000 puncte încep de la 0 taleri?

Danke
 

baD rullz

member
Scor reacție
98
Am si eu o intrebare : Cine mi-a editat mesajele pe Discutii libere L42 ? Mie unuia nu-mi apare acolo cine a editat. :(
 

DeletedUser

Dar nu pot sa intru. Am facut cont si cand ma loghez zice ca e ceva gresit. A mai patit cineva chestia asta?
Am reusit .Nu gaseam tocmai butonul ala de Conectare :D
 
Ultima editare de un moderator:
Sus