Arme paladin

• Autor subiect Autor subiect rockitos
  • Data de început Data de început

DeletedUser

Deschid acest topic pentru a vedea daca a gasit cineva arma la paladin, sau cat mai aveti pana o gasiti. Eu am 83%, dar sincer sa fiu nu prea am avut ce ataca, asa ca a stat mai mult la carciuma din sat decat in lupte...

mai mare ghinion nu puteai sa ai, e ceea mai naspa arma pentru inceput.

Flama lui Aletheia
Măreşte puterea de distrugere a catapultelor la atac cu 100% şi în apărare de zece ori.

Eu nu am arme asa de bune :(:(:(:(

Spada lui Ullrich: Măreşte puterea de atac a luptătorilor cu spada cu 40% şi cu 30% în apărare.

Arcul lui Edward: Măreşte puterea de atac a arcaşilor cu 30% şi cu 20% în apărare

si am 18% pana la gasirea urmatorului obiect

Eu nu am arme asa de bune :(:(:(:(

Spada lui Ullrich: Măreşte puterea de atac a luptătorilor cu spada cu 40% şi cu 30% în apărare.

Arcul lui Edward: Măreşte puterea de atac a arcaşilor cu 30% şi cu 20% în apărare

si am 18% pana la gasirea urmatorului obiect

ai deja 2 arme:confused:

Puncte: 417
Rang: 17857
Inamici învinşi: 8 (18469.)
Trib: ~MoD~

poi la cati a omorit cred si eu ca are 2 arme:))))

pai pentru asta exista o explicatie de ce are 2 arme... poate a picat de la inceput cu bara aia pe -...%, asa am patit si eu pe lumea 5, aveam -140% in 3 zile am primit 3 arme, pe urma 4 zile nam primit nimik si mia revenit de pe minus pe plus, iar armele miau ramas !!!

Arcul lui Edward

Arcul lui Edward: Măreşte puterea de atac a arcaşilor cu 30% şi cu 20% în apărare.:mad::mad::mad:

Toporul lui Thorgard

După cercetarea mai exactă, reiese că are următorul efect:

Toporul lui Thorgard: Măreşte puterea de atac a luptătorilor cu toporul cu 40% şi cu 30% în apărare.
mereu am noroc :D

Se vede, eu numai pe lumea 9 am inceput cu toporul, ca intradevar e ceea mai buna arma de inceput.
Eu in continuare astept arma, ca nu prea am ce ataca, am numai vecini activi care nu prea au resurse deloc, basca o gramada de aliati in zona.

Telescopul lui Kalid

Spionii văd în orice caz toate trupele din afară.
... bunicel :P

Sceptrul lui Vasco

Nobilimea coboară adeziunea unui sat dusman cu cel puţin 30. In afară de aceasta, puterea de luptă se măreşte cu 30% la atac şi cu 20% la apărare

le am pe toate ... da nu-mi place scepttrul ... yuch e prostie mare...
in schimb la aparare folosesc arcul lu edward ... am f multi atcasi ...

am acea lance care cred ca e dementiala tinand cont de importanta cavaleriei

Înapoi
Sus