DeletedUser3919
BA, ia uite aici. E al treilea mesaj in privat pe care mi-l trimite. A vazut ca nu i-am raspuns la cele anterioare ci i le-am pus aici pe forum dar el continua sa se bage in seama 

Catalina care? Si cand am venit eu din Italia? Aberezi mataluta.

Baietel, iti garantez ca noi nu avem acelasi cerc de prieteni pentru simplu motiv ca tu nu ai fata pentru cercul meu de prieteni. Nu esti bun nici de usier si nici macar pentru prag.
Nu calc pe oricine ci numai pe cei care o cer... Miss piggy a cerut-o, tu o ceri, congres la fel si mai sunt destui care tot cer sa o ia in bot. Si fiindca eu sunt darnica din fire, vi-o dau cu placere.
Tullio25 a spus:Mai megara...uite, mie imi pare rau pentru ce a iesit in seara asta, daca nu ma crezi e treaba ta.
Recunosc ca nu stiam despre ce e vorba intre tine si Miss Piggy, insa puteai sa spui de la inceput, "mai baiete, vezi de treaba ta acolo si sa explici", era mai curat.In fond ma doare undeva de ce ai tu cu ea, eu doar am vrut evit sa se ajunga la discutii care sa devieze de la subiect.
Catalina imi spusese de tine chiar cand ai venit din Italia si daca ea te considera prietena, deduci tu mai departe.Pentru mine orice prieten al unui prieten il consider ca atare.
De un singur lucru imi pare rau, calci orice persoana in picioare fara sa-ti pese de cea ce vrea sa faca.Refuz sa cred ca nu esti dezgustata de zecile de injuraturi pe care le vezi in fiecare noapte/zi pe forum.
Crede-ma ca puteam la fel de bine sa nu fac exceptie si sa ma comport ca un badaran, stiu destul de bine.
Personal sper ca nu mi-ai luat in nume de rau mesajele adresate tie, am fost cat se poate de diplomat si am apelat la bun simt.Cu mesajul asta am sa inchei si ma culc cu constiinta impacata.
Noapte buna.
Catalina care? Si cand am venit eu din Italia? Aberezi mataluta.
Baietel, iti garantez ca noi nu avem acelasi cerc de prieteni pentru simplu motiv ca tu nu ai fata pentru cercul meu de prieteni. Nu esti bun nici de usier si nici macar pentru prag.
Nu calc pe oricine ci numai pe cei care o cer... Miss piggy a cerut-o, tu o ceri, congres la fel si mai sunt destui care tot cer sa o ia in bot. Si fiindca eu sunt darnica din fire, vi-o dau cu placere.