DeletedUser
se pare ca nu ati inteles...ma opresc aici...aveti o problema din cate vad
Mai sus m-am referit doar la scripturile legale si am dat exemplu "mass recrut" pt ca eu consider ca este necesar. Trebuie sa mai avem si noi o viata...sau nu?)
eu am facut pentru 1000 si ceva de sate asta...daca tu zici ca fara scripturi nu rezisti, inseamna ca nu esti un jucator bun
cat de bun e un anume player nu afli decat pe harta intr-un razboi direct si nu din faptul ca foloseste sau nu scripturi . scripturile in fond nu fac altceva decat sa-ti lase timp si de alte activitati on sau out game .sunt mii de playeri care le folosesc si nu stiu sa cu ce se mananca jocul asta .
Ma bag si eu in seama...
din ceea ce inteleg,aquilla se refera la faptul ca scripturile automatizeaza jocul
Scripturile iti dau destul timp liber , timp in plus,insa atunci numai este numai datorita tie munca
Practic e ca si cand ai pune cineva foarte rapid sa-ti faca o treaba...
te scutesc de un efort mai de lunga durata si mai plictisitor,insa fara prea marea contributie din partea ta
in viata reala, am in subordine aproape 100 de oameni. daca ii pun sa munceasca, ma face inferioara in fata lor? de ce mai folosim calculatoare cand am putea calcula "de mana"? nu ca sa ne usuram munca? de ce folosim masini cand am putea folosi traditionalul mers pe jos? nu ca sa ajungem in acelasi loc intr-un timp mai scurt? si... de ce nu am folosi scripturi ca sa grabim un lucru care oricum trebuie realizat? doar de dragul artei? decat sa dau de mana niste comenzi prefer sa stau la o tigare, sa fac putin spam, sa mai lecturez cate ceva pe net... daca recrutez in masa, daca bat talerii la gramada, daca notez niste atacuri din doar cateva clickuri, daca nu mai iau satele la mana sa vad de unde si unde sa trimit resurse, nu inseamna ca sunt un jucator mai prost decat unul care face toate astea manual sau ca nu stiu sa fac asta si manual. valoarea o vezi in momentul in care degeaba ai enspe butoane in task dar nu iti folosesc la nimic, cand nu stii sa dai un atac bine gandit, cand nu esti in stare sa dai un split, un back sau alte abureliScripturile iti dau destul timp liber , timp in plus,insa atunci numai este numai datorita tie munca
Practic e ca si cand ai pune cineva foarte rapid sa-ti faca o treaba...
nu sunt nici eu de acord cu tine... daca am 10 conturi ca sa imi ajut colegii, inseamna ca e ok? e legal? am recunoscut din primul post ca stiu ce e ala multicont, script ilegal, spart parole, bagat cutitu in spate... si toate pe pielea mea. discutia era legata de scripturi si de-aia nu am mai largit listasi nu-s de acord cu mine , nu tine doar de scripturi ilegale . mai tine si de multicont si de modul cum il folosesti in folosul tau pentru ca daca ai multicont dar nu benefeciezi nici 0.01 % tu de pe urma lui ci colegii tai ala nu mai e joc murdar .
pe mine nu m-ai atacat, doar ca mi se pare normal sa imi spun parerea. nu am luat-o drept afront la adresa mea sau a vreunui cunoscut, am spus doar ca nu ai dreptatepoate de la tine or sa inteleaga, pentru ca postarea mea i-a cam atacat vad eu
E clar ca ideea temei s-a pierdut pe drum.
Daca ai crunta nesimtire (si stiu de ce subliniez) sa ataci noaptea in ciuda bonusului de noapte,doar pentru ca "atunci ai timp" sa stai pe cont(vrajeala proasta ca si obiceiul) este un joc murdar pentru ca il privezi pe adversar sa faca Snipe si/sau Backtime ,asta in afara faptului ca este un act de lasitate,deci un gest murdar.
Dar exista o problema! Cine controleaza spam-urile?... Recent pe L23 Un trib spam-uieste tribul advers prin mesaje si rapoarte gen.. 100 de pagini de mesaje intr-o zi. Si aceia care sunt "atacati psihologic" trebuie sa blocheze expeditorii. In reulament nu zice despre asta, ar fi cazul sa se ia masuri si in cazul asta.
Si apropo de topic. Trebuie facut o cercetare intre cei care joaca cu CP si cei care nu ai posibilitati si joaca fara. Iese o chestie foarte interesanta!
Spor la joc!
si toti sunt lafel de buni ca tine...? cred ca da,numai unul e ciura...parca asa era
ultimul post ca n-am chef de vacante