Discutii concurs Mister Triburile.ro

Care este catigatorul probei confruntare directa ?


  • Total votanți
    28
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

ok megara sunt foarte corect asa cum am spus mai sus sau in alte postari .
Tu le sti si poti face mai bine as ca eu propun ca sa se refaca concursul si tu sa fi in juriu si sa te ocupi ca totul sa fie corect . Si atunci toata lumea va fi multumita .

@ orice modereator e online faceti un poll daca publicul vrea un reluarea concursului de mister . Si dacu au increderea ca megara il va oferi corect si cinstit .
 

DeletedUser13067

Vad ca deja aici se poarta un razboi exclusivist.
Ca sa iti raspund si aici dieratte la ceea ce m-ai intrebat pe mess: Nu, nu am uitat ce a spus Megara despre mine, la fel cum nu am uitat de multe alte lucruri,printre care si unele spuse de insasi Megara aici.
Nimic nu-mi va schimba parerea mea cu privire la corectitudine.
Inclusiv "tabelul colorat" a vorbit in acest concurs. Cel in varianta alb-negru a fost varianta cea mai corecta din tot ceea ce a insemnat acest minunat concurs.
Imi pare rau ca singurul concurent care isi schimbase semnatura si profilul dupa concurs a renuntat la ele.. Probabil si-a dat seama ca nu este o vedeta daca a castigat un concurs de mister pe forumul triburile...
 

DeletedUser6681

Die, vei mai vedea multe pe forumul asta ... dar concursuri de acest gen ... prea curand, nu cred !

fac si eu off topic.. ca doar e off topic..:)))

schimba semnatura adex :D

si ... cum zice ce zice.. fac eu pe zmeul... dar imi caut vantul sa ma inalte :)
 

DeletedUser26904

@megara
ai mai citat azi pe somut pe forumul intern , nu?

imi place sa umilesc, pentru ca pot

luand apararea astfel unei colege de trib care avea un profil cu invitatie la sex, in fata colegilor de trib.(unde sunt copii de 13 ani si asta se cunoaste)

sa raspund la acuzatii? esti convinsa ca asta ai dorit? esti tu convinsa ca nu am oferit un concurs cinstit? mi-a cerut cineva notele juriului si l-am refuzat? nu-mi amintesc.

1. singurul concurent asteptat cu postarea raspunsurilor a fost si este fan-athik, dupa care am pus cunostintele comune sa dea telefon la 2 probe
2. am fost solicitata de toti concurentii care au trimis poze sa aman data trimiterii lor. cei care nu au trimis au motivat termenul prea scurt deasemenea
3. la intalnirea cu dieratte, de care ma acuzi, au fost invitati si alti concurenti din bucuresti, ba chiar si tu (dar ai considerat asta o incerare de mituire) si ai aruncat cu venint pe topicul intern al tribului din care fac parte si pe mess, atat mie cat si sefilor din toate triburile din care fac parte(vezi interventia lui dorm doze si adistar chemati de tine pe extern, nu de mine), vezi nenumaratele interventii ale lui setzel in lumea 16 sa te potolesti, ca si telefoanele nocturne.

ps. nici nu ma intreb de ce ai refuzat categoric sa faci parte din juriu ! inca dinainte de a reintra eu pe forum!

@ toata lumea

nu am cerut niciodata sa ma ocup de acest concurs!
cu 3 zile inainte lord adex mi-a cerut ajutorul , pentru ca a doua zi sa revina si sa-mi spuna ca moderatorii se retrag, ma vor ajuta el si jusme88 pe mine in organizare.
justme88 a controlat pentru mine conturile suspectate de clona (ip-uri), acesta si data creerii lor in ultima zi a concursului fiind singurele criterii pe care s-au sters voturile.
ultima interventie a mea a fost in 15 august , ziua fetei mele, cand , din nou la rugamintea lui lord adex am numarat voturile si facut fisele grafice impreuna..desi aveam 15 copii musafiri in casa...sa terminam odata

...daca stiai ca nu se tine seama, de ce mai calculam?

tema pentru acasa:

cand si cine a luat horatarea cum ca a fost viciat concursul fara sa ceara o fisa de notare sau sa dea dreptul la replica?

cand si cine a hotarat ca toate injuriile aduse mie au fost prietenesti?

ah..am uitat numele de Miss Piggy reprezinta o provocare in sine si merita !

off..era sa uit de "abuzul in functie" de a-mi stergemesajele...abuz pe care poate sa-l faca orice utilizator in postura de simplu user!oricare aveti dreptul si puterea de a va edita mesajele sau sterge...dar sunt singura care a trebui sa lupte pentru asta , mesajele ei fiind repostate nu se stie de catre cine.

o noapte frumoasa si plina de mister...
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Oana, ma simt vizat si fac urmatoarele precizari (pe care ti le-am facut si pe privat) :

Hotararea ca organizarea si jurizarea sa apartina jucatorilor a fost luata de moderatori, poate ca "moderatorii se retrag" a fost o exprimare nefericita sau nu a fost folosita. Am dorit sa evitam situatia de la miss. Am apelat la tine si am avut incredere deplina in tine.

Odata cu numirea ta ca "moderator de o zi" pentru a avea o casuta de mesaje de 200 locuri ai gresit in a interpreta mai mult de atat. Deja nu mai puteai fi in juriu, daca erai moderator, nu ? Oricum, colaborarea a continuat fara probleme, nici macar un moment nu a intervenit nimeni, in speranta ca toate lucrurile sunt clare.

...daca stiai ca nu se tine seama, de ce mai calculam?

tema pentru acasa:

cand si cine a luat horatarea cum ca a fost viciat concursul fara sa ceara o fisa de notare sau sa dea dreptul la replica?

ti-am spus si atunci, nimic nu a fost premeditat, au fost insa intrebari la care nu am gasit raspunsul.
NOI MODERATORII am hotarat acel final de concurs, in virtutea obligatiilor care ne revin in a pastra un forum decent si curat. Orice conflict care denatureaza, orice umbra de indoiala se resfrange asurpra noastra, cu acuzatii de coruptie si incompententa.
Poate ca pentru un user este usor, imi sterg postul si gata, dar noi trebuie sa ramanem si sa administram discutii legate o manifestare care, vrem sau nu, a fost sub organizarea moderatorilor.

off..era sa uit de "abuzul in functie" de a-mi stergemesajele...abuz pe care poate sa-l faca orice utilizator in postura de simplu user!oricare aveti dreptul si puterea de a va edita mesajele sau sterge...dar sunt singura care a trebui sa lupte pentru asta , mesajele ei fiind repostate nu se stie de catre cine.

Nu orice user poate sterge TEME !!! despre asta vorbim, despre teme gen Votare proba x ... de ce s-au sters ? Deci, sa fie clar, nu s-au sters posturi, s-au sters teme ! Iar tu, in calitate de membru al juriului, stergand posturile (rezultate etc) ce ai facut decat sa atragi suspiciune ?

cand si cine a hotarat ca toate injuriile aduse mie au fost prietenesti?

acele "injurii" au fost provocate de tine. ca si altele, mult mai grave, adresate colegilor mei.

Multumim la fel, somn usor si tie.
 

DeletedUser26904

ah, da dragul meu... am uitat de ce s-a redeschis tema, de ce se inchide in zori... asa-s povestile ... si imi trebuia una de somn usor, doar sunt o steluta alintata ....
ps....raman cu o nedumerire: la ce mai trebuiau probele de votare facute publice cand existau rezultatele, atat ale juriului cat si ale moderatorilor?
 

DeletedUser3919

Ca de obicei, tu amesteci borcanele si te iei de orice ca poate poate o sa devii credibila.
Incerc sa iau punctul neinsistand prea tare asupra partilor ce nu au treaba cu acest thread.

@megara
ai mai citat azi pe somut pe forumul intern , nu?
Da, numai ca citatul este "fiindca pot si fiindca-mi place", deci te rog sa nu-l mai denaturezi astfel incat sa iesi tu cu basma curata. Stiu ca tii sta in obicei.
Imi pare rau ca acel thread nu mai este pe forum (fiind sters de conducere) deoarece aducea jigniri asupra unor membri.


sa raspund la acuzatii? esti convinsa ca asta ai dorit? esti tu convinsa ca nu am oferit un concurs cinstit? mi-a cerut cineva notele juriului si l-am refuzat? nu-mi amintesc.
Dupa cum ai observat, nu m-am legat de notare desi si aici ar fi de discutat. Sistemul de notare nu era unul impartial ci unul care putea favoriza sau defavoriza un concurent. Acest fapt a fost argumentat bine de ingerasa pe forum cu exemple clare.

2. am fost solicitata de toti concurentii care au trimis poze sa aman data trimiterii lor. cei care nu au trimis au motivat termenul prea scurt deasemene
Care toti? Poti sa ni-i spui pe nume pe toti cei care au solicitat amanarea ultimei probe? Eu stiu SIGUR un concurent care nu a cerut amanarea dar pe care l-ai intrebat tu daca este de acord ca proba sa fie amanata. Atata timp cat exista unul care nu a cerut amnare, nu poti sa vorbesti de TOTI. Dar ce nu faci tu ca sa devii credibila.

3. la intalnirea cu dieratte, de care ma acuzi, au fost invitati si alti concurenti din bucuresti, ba chiar si tu (dar ai considerat asta o incerare de mituire)
Poti sa-mi spui si mie care concurenti din Bucuresti au fost invitati si cati au venit? Si chiar si asa, nefiind toti de fata, nu aveai dreptul sa ajuti numai anumiti concurenti. Nu poti sa-i ajuti in aceeasi masura pe toti sa duca la bun sfarsit proba, NU AJUTI PE NICIUNUL.

si ai aruncat cu venint pe topicul intern al tribului din care fac parte si pe mess, atat mie cat si sefilor din toate triburile din care fac parte(vezi interventia lui dorm doze si adistar chemati de tine pe extern, nu de mine), vezi nenumaratele interventii ale lui setzel in lumea 16 sa te potolesti, ca si telefoanele nocturne.
Iar incurci borcanele. Interventia mea acolo a fost de cu totul alta natura. Nu avea legatura cu acest concurs. Era vorba despre joc... dar o sa ajung sa le discut si pe acelea mai ales dupa afirmatiile tale facute pe forumul L13. Am si acolo multe de zis si nu iti va placea.
Setzel a spus clar ca nu doreste certuri pe forumul intern si la astea au fost interventiile lui. Atata timp cat o sa continui sa minti sau sa bravezi numai ca sa iti mai ridici cornitele sau sa tragi pe altul de maneca ca sa iesi tu mereu deasupra, o sa ti le pilesc eu... fiindca pot si fiindca-mi place.
Iar in ceea ce ii priveste pe "sefilor din toate triburile din care fac parte", tin sa te anunt ca acei TOTI sunt Setzel si Dorm Doze.
Pe Setzel il stiu de mai mult timp si am discutat mai multe decat crezi tu, din nefericire pentru tine, tu nu ai fost subiectul acestor discutii decat in ultimele zile ca rezultat al polemicilor noastre de pe forumul intern unde, asa cum spuneam, Setzel nu doreste certuri si nici nu-l intereseaza ceea ce avem noi de impartit.
In privinta lui Dorm Doze, el a fost cel care m-a contactat imediat dupa iesirea mea din trib si i-am zis motivul pentru care nu mai vreau sa joc cu tine. Daca esti curioasa, si stiu ca esti, iti pun la dispozitie toata discutia, dar sunt convinsa ca o stii.

ps. nici nu ma intreb de ce ai refuzat categoric sa faci parte din juriu ! inca dinainte de a reintra eu pe forum!
Nu s-a pus niciodata problema sa fac parte din juriu. Fusese o vorba aruncata in vant de cineva, parca de BumbleBee, care spunea ceva de genul "ma bag si eu daca ii inchideti gura Megarei". Am zis clar ca eu ma bag la critica nu la jurizare.

Pentru restul afirmatiilor tale vad ca ai primit raspuns de la Adex.

Ah, dar tot zic ceva... Daca ai fost pusa moderator ca sa te poti ocupa mai bine de concurs (prin asta eu inteleg moderarea exclusiva a acelor thread-uri), de ce ai sters jumatate din mesajele de pe thread-ul Lacunele istoriei si mistificarea bibliei si absolut toate mesajele de pe thread-ul Arena, printre care ale mele si ale lui somut?
Asta nu se cheama abuz in functie?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Mister-ul s-a dus, cine e mister tot nu stim...
Pana la urma asta conteaza mai putin, chiar si fara moderatori toti participantii sunt si au fost niste Misteri prin ceea ce au facut.
Pacat de concurenti , de juriu si de cei neimplicati in aceste dispute de pe forum (simplii cititori ai forumului). Cu totii ar fi meritat mi mult.

Felicitari pentru juriu, pentru participanti. Restul e doar can can.

good-job-red-ribbon.png


Ps: scuzele mele lui albertus pentru ca am rugat-o sa intre in juriu. Nu mi-am inchipuit ca vei avea partea de acest tratament, tu si colegele tale.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7039

Si pana la urma juriul a iesit castigator de il tot felicita toata lumea? :rolleyes:
 

DeletedUser

somut ....fiind singurul membru al juriului care trimitea pm de admiratie concurentei cu pricina...cerand o intalnire dupa terminarea concursului ...

sa nu uitam din juriu pe lamine , care ma cunostea sau pe sexy-sadik

ah...unde se incadreaza faptul ca pe dieratte l-am cunoscut abia dupa concurs? si ai fost martora la acea intalnire?

HOPA ! marai la mine in lipsa ?!

Dezinformezi, doamna: Dumneata m-ai invitat la ziua ta la un cico, eu AM REFUZAT !. N-am solicitat si nici nu mi-am dorit vreo intalnire cu tine. Sunt mult prea selectiv....

Atat de selectiv incat de aproape 2 ani m-am intalnit doar cu urmatorii de pe triburile:

- Tzberro03 - drag coleg de trib
- Seba2dor - drag coleg de trib
- Mocanugxg - idem
- v3rra, sexy-sadik, justme88 si dfa1 (cred) - diverse conjuncturi
- Aliat & Setzel & Mya19(5 minute, o singura data) - Lumea 5, adversari
- Megara - acum 2 saptamani prima data, desi ne vorbim de mai bine de un an jumate

asadar, miss-o, cum te-ai vedea tu facand parte din acest minuscul grup ?! mai mult, stii bine ca unul dintre motivele refuzului meu a fost ca venea prea multa lume... ca sa nu mai spun de curiozitatea ta bolnavicioasa....

AVERTISMENT: daca mai denaturezi realitatea si mai incerci sa arunci pete pe imaginea mea, o sa-ti demonstrez cam cat de josnic pot sa fiu si eu. si n-o sa-ti placa nivelul bataii de joc pe care o pot produce vis-a-vis de tine....

LE: sunt la Londra 4 zile, fara net. Rog pe unii sau altii sa-mi pastreze si mie (daca se sterg) post-urile in care se face referire la mine, sa le pot raspunde cand ma intorc. danke
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26904

draga somut,
nu ma intereseaza cat de jegos poti fii sau esti, cat de jos poti sa te cobori...am vazut destul si ...prea jos pentru standardele mele.( se traduce in ignore any time any day , any subject my dear S) chiar nu conteaza ca stii ce e sau aplici analiza tranzactionala , persuasiunea , nlp-ul etc conteaza si fondul pe care se implementeza, nu conteza banii sau statutul social..iar google , e motor de cautare pentru informatii publice, nu curiozitate bolnavicioasa

hai sa nu incepem sa aruncam cu jigniri in stanga si in dreapta - nu de alta e mult prea pe fata
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

ca sa pun si eu un punct pe i
@ megara
raspunde si tu sincer ce obti daca faci aici scandal ? iti faci prieteni noi ? cat osa ii ti ? ca vad sincer ca nu esti stabila .
la miss ai facut scandal ca nustiu ce , ai luato pe oana inbrate si ai dat cu toti ( fani tai de pamant )
Intr-o discutie privata pe mess cu Aquilla te-ai certat si in "jurat" dece ca saiti impui un punct devedere
la concursul de fotografi te-ai luat si acolo de lume
aici la mister te ei de oana si de mine . ce doresti sa obti ?? si nustiu dece te legi de mine asa cu ce ti-am gresit ????
parca am fi aici la stirile de la ora 5 nu mai ca aici nu e cu crime ci doar cu intepaturi subtile si scandaluri .

Reporterul : "Ne aflam aici, dragi telespectatori, pe forumul triburile.ro unde pe topicul Discuti despre mistre , a izbugnit un scald infiorator intre cativa jucatori. Marul discordie e faptul ca trebuie platine niste polite mai vechi intre diversi jucatori. Politia forumului nu a intrevenit deoarece , conform declarilor unui politist , e inca inlimita normala de sicutie, si ei nu pot sa intrevina ata timp ca nu exista sange ! Atat momentan de la fata locului , vom reveni cu alte amanunte int-o noua relatare. "

@ somut
sunt uni oameni care au spus legat de acest joc , ca ei sunt aici pt joc si nu sa socializeze cu diversi jucatori. nu toti suntem la fel .Tu iti faci o selecti mai riguroasa asupra oamenilor cu care te intalnesti e ok respect asta. Nu faci ca mine caruia ii place sa scoializese cu lumea ca si si se cam frige de multe ori . Vezi ca e bine ca nu ai venit la ziua Oanei , ca daca venei si o suparai cu ceva pe megara se lua si de tine :)))))

@mod va rog eu inchideti topicul asta o data si nu il mai deschideti ca incurand osa devina cutia pandorei . Va multumesc
 

DeletedUser13067

nu e nevoie sa devina cutia pandorei.
am plecat si am lasat discutia la limita bunului simt si m-am intors acum si privesc cum unii oameni (sa nu fiu rea) arunca cu cuvinte pe care nici la coltul blocului in salajan nu le auzi (hai luati-va si de cartierul asta)
@somut : "Dear S", (ca sa citez si eu pe cineva) cred ca lumea si-a dat seama ce si cum inca de la primul post. Nu e usor sa fii in centrul atentiei. Se poate observa si la vedetele autohtone. Cand nu mai au succes in cariera, produc ceva pentru presa... Si aici s-a produs...
@miss : nu stiu de unde pana unde asemenea limbaj
@dieratte : pacat
 

DeletedUser

@megara
ai mai citat azi pe somut pe forumul intern , nu?luand apararea astfel unei colege de trib care avea un profil cu invitatie la sex, in fata colegilor de trib.(unde sunt copii de 13 ani si asta se cunoaste)madam nu amesteca treburile. ce e intern, intern ramane, si probabil si printurile

nice show oricum


LE: somut ai avut intalnire si cu lamine si cu crazy-catutza si sunshine18 (diferite conjuncturi)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12196

cred ca va ajunge.orice are un inceput si un sfarsit.cred ca aici va cadea cortina.reprezentatia a luat sfarsit.aplauze pentru toti actorii care au dat tot ce au putut in lipsa unui scenariu concret.improvizatie placuta pe viitor.;)
 

DeletedUser

cred ca va ajunge.orice are un inceput si un sfarsit.cred ca aici va cadea cortina.reprezentatia a luat sfarsit.aplauze pentru toti actorii care au dat tot ce au putut in lipsa unui scenariu concret.improvizatie placuta pe viitor.;)

Nuuuu.... lumea vrea circ draga mea. Trebuia sa observi asta pana acum. Cred ca ar trebui schimbat titlul topicului in OTV Forum. Poate asa ar fi mai apropiat de realitate.

Cu cat o minciuna e mai mare cu atat sansele ca ea sa fii luata drept adevar sunt mai mari. Iar ce se petrece aici nu are nicio legatura cu Mister-ul, acel concurs e doar un pretext pentru a se servi polite unora sau altora. E un topic alimentat cu ura, invidie, insinuari de tot felul.


Chiar nu mai sunt teme pe acest forum unde sa se posteze, sa se scrie ceva frumos? Mai sunt destule, unele e drept ca sunt demult uitate. Dar frumosul nu aduce rating pentru anumite persoane, nu le pune in centrul atentiei.Succes la platit polite, postat insinuari sau mai stiu eu ce doamnelor si domnilor, realitatea cu nu se schimba cu nimic, prietenii vor ramane aceiasi, nu se schimba ptr ca apar x si y care spun ceva, iar ce s-a intamplat aici va fi dat uitarii la urmatorul scandal, mereu este altul.


Am citit aseara un profil de skype interesant. Multumesc stil pentru el.

Numai bine

later edit:
Noseless Misty Dread ar fi o pierdere de timp sa iti dau un raspuns, nu se merita. Nu stiu nici macar cat se incadreaza in tema acestui topic, Discutii concurs Mister Triburile.ro .

ps: frumoasa semnatura ta:)


Distractie placuta in continuare la postat pe forum.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus