Tom Hardy
member
- Scor reacție
- 0
Nu te blameaza nimeni din Roma pt 75. Ai jucat coplayer pe contul titularului care a luat locul 1. Daca nu eram de acord nu ajungea vreodata mau in postura de a se bate cu darkrobeen pt locul 1,si asta o stii ft bine. Dar am asigurat o competitie corecta intre cei 2.
Te rog sa nu ne mai pomenesti in postarile tale. Ai jucat si prin Roma dar nu ai fost "piesa de baza" niciodata. Mau si-a adus contributia pe 75 dar tu erai doar coplayer acolo.
Cat dedpre darkrobeen,e strict problema ta si a lui,nu a tribului.
Da, am spus eu altceva ? Cati de la voi m-au acuzat de tradare pe mine si pe mau ca am luat loc 1 ? Cati ? Era soc si groaza in ultima zi de server cand au vazut ca nu mai e loc 1 omul vostru. Nu am zis niciodata ca am fost om de baza in Roma, nici nu mi-am adus vreun aport semnificativ pe alte lumi in afara de 75. Si da, cred ca esti printre putinii conducatori, poate singurul care a asigurat o lupta corecta, a dat sansa unui jucator care nu era din echipa voastra sa se bata la loc 1. Pentru asta cred ca ti-ai tras antipatii in randul oamenilor tai dar ai facut ceva onorabil, ceva care 99% din conducatori nu fac. Am adus in discutie Roma pentru ce s-a intamplat acolo, atat. In rest nu ma intereseaza alte lucruri, chestiile personale cu oamenii de acolo normal ca nu au cum sa implice numele Romei din alta perspectiva decat cea ca sunt conflicte cu jucatorii vostri. Nimic altceva.
Succes pe 90 !