Casper18 astăzi la ora 19:48
[player]Casper18[/player] Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cand am inceput sa joc pe clasica, mi-am luat 2 modele: Castillo si Masters.
Castillo este un mit si va fi mereu pe clasica. Prin ceea ce face acum el doar face ca acest mit sa dispara, face ca toti cei care au crezut in el si au avut o imagine idilica, sa priveasca cu tristete cum acela, asa cum sunt si eu, l-au avut ca model, de ce nu idol de joc, sa regrete ca au crezut in el, in principiile lui.
[player]Castillo EC[/player] în data de 16.09. la ora 14:35 Citat
da nu vreau frate asa ceva, tu si inca altii care ati venit aveti toata stima bv vou voi sunteti adevarati jucatori da sa nu ** toti papagalii de mine care nici nu ma cunosc, eu vreau ec-ul atata tot trib poate sa-si faca oricine, ce va e frica intrati toti innapoi si e la fel, eu o sa fiu singurul care nu intra acum si 150 de pct nu cred ca e mult...
Aceasta e o discutie purtata cu Castillo, se gaseste pe forum. Asa cum i-am spus ieri lui va spun si voua.
[ally]~EC~[/ally] este un trib al membrilor, este tribul vostru, cei care ati facut si faceti parte din el. Voi sunteti cei care l-ati ridicat si care l-ati mentinut acolo unde este acum.
Nici [player]Crioli[/player] nici Castillo nu-si pot aroga dreptul de proprietate asupra acestui trib. Nici unul din ei, din orgoliu, rautate nu-si poate bate joc de noptile voastre nedormite, de timpul vostru pierdut pe acest joc.
Acest joc a devenit un mod de viata, acest trib a devenit o familie, nu dati cu piciorul datorita faptului ca lui Castillo i-a venit iarasi chef sa se joace de-a regele.
Asa cum zicea cineva pe forum se va juca 2 saptamani, apoi se va plictisi iarasi, si noi vom regreta momentul de melancolie prin care noi l-am ajutat sa-si bata joc de noi.
Am venit in acest trib unde erau deja cativa prieteni, am fost urmat de cativa prieteni, acestia au avut incredere in mine, ca ii voi duce intr-un trib in care munca de echipa este de baza.
Nu faceti ca pasul nostru, de a veni alaturi de voi sa fie o greseala, nu faceti ca lunile de munca sa se iroseasca in van.
De cateva luni aceasta fata, [player]crioli[/player] a fost alaturi de voi. Eu am cunoscut-o si apreciat-o atat in joc cat si in real life, la intalnirile organizate in cadrul fostului meu trib.
E iubita si hulita dar cred ca putini sunt cei care au facut cate a facut ea.
Decizia va apartine, voi sunteti cei care puteti merge mai departe, sau care va puteti intoarce intr-un trecut iluzoriu, Castillo a mai parasit tribul odata, un om cu principii nu ar fi mers niciodata la dusmani, el a mers acum ....
Cu respect,
[player]Casper18[/player]