DeletedUser
Ma vad nevoit sa intervin !!!
In primul rand draga jwst nu vorbi decat daca ridici 2 degete !!! Nu iti mai da tu cu parerea de unul sau de altul!!
Nu cred ca ai fost niciodata in situatia de fi sub asediu in felul a fost colegul meu !! Imi dau seama ca nici despre joc nu stii prea multe :
-15 sate le aperi mult mai usor decat 500 (infinit mai usor)
-Un jucator nu poate rezista pe "propriile picoare" mai mult de cateva zile daca este permanent sub asediu !! Nu iti permite acest lucru numarul de trupe plus frecventa atacurilor!!
-ETC,ETC,ETC,
Probabil nu ai vazut niciodata acolo in coltisorul vesel mai mult de 2-300 de atacuri de ti-ai permis sa iti dai cu parerea despre acest lucru!!
Asa ca am o rugaminte mare la tine mai usor cu parerile !!!
Casper18ce ai facut ai trecut in ~SUN~
??Ne doreai cu orice pret la dusman
?Ca sa iti raspund eu la mesajul tau catre Blu3angel (daca era nevoie
):
Suntem constienti de valoarea fiecarui jucator de la noi cu toate ca Blu3angel nu este de foarte mult timp alaturi de noi !!Intradevar ceea ce i s-a intamplat este o lectie pentru noi .Ne-am supraapreciat si am si subestimat pe alaturi ,insa poate cu ocazia asta si Blu3angel si-a dat seama ca multi jucatori nu au cuvant![]()
Oricum felicitari ~Sun~ pentru ofensiva !!!
Va promit ca ne vom revansa cat de curand !!! Nu dorim sa va ramanem datori nu ne sta in caracter!!
![]()
am un milion de puncte la inamici invinsi la o suta de mii de puncte?voi cate aveati?