) baga-ti unghia in gat dracoimic-bow. defapt eu am parasit tribul pentru ceva ce tu habar nu ai. prin chestia asta am aflat mai multe chesti despre voi si prin chestia asta jucatorii tai imi spuneau cine imi rezerva satele si ce imi pregatesti tu

)) =)))
Sunt convins de chestia asta , dar parca asta nu e rasul tau .
http://ro.twstats.com/ro9/index.php?page=player&mode=conquers&id=519718&pn=1&type=&enemy=-1&enemyt=-1&min=&max=
Ultimele 5 pagini sunt de fapt ceva ce eu nu stiu , nu ? tu te muti mai la nord prin nobilari interne si nu mai aveai nobili , asa ca te-ai decis sa dai sate . Noroc ca esti tinut la perfuzii , ca nici cu paiu nu mai poti sa mananci la starea in care esti . Sunt convins ca ti-au fost comunicate toate rezervarile mele , dar a aparut o problema , eu nu am rezervari .Atentie sa nu vorbesti cu vreun user pe care sunt sitter , ca dupa cum zicea unu din sefii tai , eu raspund la 50% din useri de pe sitter .
In orice caz se vede ca asta a dat rezultate informarea ta nu mai pierzi 20 de sate pe zi , ai scazut la 8 .Oricum , informat sau nu , ai mai pierdut 30 de sate , dar nu e problema la tine , taleri sa fie ca nobili se fac , si sate pe nobilare interna o sa fie mereu .
lui draconic i pare cel mai rau ca ai venit inapoi in FB

) , vai nu imi spune ca au tradatori in trib

) ,

, ce am mai ras de Guns la faza asta

, anuntatil si pe draconic ca el nu stie

)
Ma bucur ca spionii vostri va informeaza atat de bine si stiti fiecare miscare , pacat ca nu stiti sa folositi informatia sau e incompleta .
Ca sa dormiti linistiti mai luati o statistica
Side 1:
Tribes: GUNS
Players:
Side 2:
Tribes: =FB=
Players:
Timeframe: Ultimele 24 de ore
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 16
Tabăra 2: 2
Diferență: 14
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: Ultimele 48 de ore
Tabăra 1: 29
Tabăra 2: 5
Diferență: 24
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
Tabăra 1: 79
Tabăra 2: 34
Diferență: 45
Side 1:
Players:
Side 2:
Players:
Timeframe: Luna trecută
Tabăra 1: 171
Tabăra 2: 116
Diferență: 55
Unde e nenea cu uri uri , sa mai ridice in slavi vedetele ? Florinele , unde esti mama , ti-a mancat pisica limba ?