Am tot incercat sa ma abtin , dar nu reusesc.
Daca a ajuns Cerebelle sa ne explice acest joc deja este grav.
Cerebelle aici nu este vorba de forumul tribului LOL unde incerci sa explici tu jocul , chiar daca ai cunostinte in acest domeniu foarte mici.
Cei din NOI ne jucam in gluma , daca faci o scurta analiza pe fiecare lume ne-am cam distrat in afara de l5 pe l11 ne distram in continuare.
Nu ne mai pasa de 1-2-3-4 sate pierdute , cel putin noi avem onoare si am jucat in acelasi stil mereu , nu cred ca am postat pe forum ca dorim sa facem o anumita chestie , nu avem nici un plan si nici o idee de expansiune etc.
Pe lumea 16 am intrat sa ne jucam in gluma si chiar asa o sa o tinem pana la capat , suntem cateva persoane care sunt pe un anumit k pe care o sa incercam sa il tinem in spate.
Lasand aceste aspecte eu cred ca tu pui intrebari unde ai fi tu incert , asa ca setzel din experienta ta tribara ai ajuns si tu la concluzia ca oricat le-ai explica unora acest joc , nu vor intelege niciodata , poate ca Cerebelle ar putea intelege ,dar daca nu are "cu ce" este logic.
Phatbwoy cum eu nu am auzit de tine si nici tu de mine , te-as ruga sa numai postezi.
Succesuri