bb
Hai ca esti penibil de acum
.
1. Atunci cand insulti dai dovada de proaste maniere.
Daca ai fi fost langa mine mi-ai fi mancat din palma. De la distanta e usor sa marai.

2. Tu pentru mine esti nimic, defapt jucatorii care fac satele peste 10.500 puncte arata cat de bine cunosc jocul.

3. Daca ati avea numarul nostru de jucatori v-ati umple si voi de inactivi, ati pierde imens de mult timp sa invatati pe cei care inca nu stiu multe, cu alte cuvinte v-ati duce pe apa sambetei.
4. Tu chiar esti degeaba amice. Degeaba te tot ridici in slavi si te mandresti cu tine pe alte lumi, esti neansemnat serios. (ai idee cine am fost eu pe L4? Nici nu vei afla.) Voi,
M~K nobilati inactivi, e ca si cum ati nobila barbari si tu te umfli. Cine ma cunoaste stie ce spun, daca ati fi dat inceputul la fel cu noi ati fi fost k37/k47 si n-ati mai fi existat, crede-ma.
FoTR si
DiViN stiu asta foarte bine.
5. Daca -ML- ar avea numarul vostru de membri, ati fi putin mai sus ca noi pentru tocmai faptul ca va faceti satele de 12500 puncte, voi jucati pentru rang, noi jucam pentru placere si interes politic.

Sigur ca nu bagam toate nimicurile in seama, te-asteptai sa va declar razboi? E degeaba razboiul cu voi, cand va fi sa avem contacte cu jucatori activi vom discuta. Voi acolo v-ati nascut practic, noi inca suntem in expansiune acolo baiete. E nevoie de timp.

Dar noah, maruntisurile acestea nu le vede toata lumea, pustanii se vad zmei de fiecare data. Continuati...

---
Fii atent aici la mine, judeca la rece vei vedea ca e asa cum spun eu. Degeaba tot te bati cu pumnul in piept pentru orasul(tribul) tau/ Rahatul e si acolo la fel de rau.

Sa faci numai aliante pentru a duce doar 1 razboi, nu mai e la moda. =))
Sunt triburi care duc multe razboaie de-odata si totusi nu se afirma.
Deh... munciti, mineriti, zidariti, tamplariti, veti ajunge si voi mai sus.

Dar acum chiar nu insemnati nimic pentru mine. =))
Ray, incearca sa jignesti mai elegant. Nu ma face sa-mi schimb parerea despre tine. Cine e penibil?

By the way: Incearca sa nu repeti prepozitia "
deci", face parte din apanajul verbal al oamenilor inculti.

---
Aveti mai multe sate ca noi si cu asta va mandriti si voi.
Uite de ce tin eu cont baietica:
Lista de rang a triburilor de pe continent 36 Rang Numele tribului Puncte Sate
1 -ML- 10,06 Mio. 1.034
Lista de rang a triburilor de pe continent 37 Rang Numele tribului Puncte Sate
2 -ML- 8,88 Mio. 925
Lista de rang a triburilor de pe continent 47 Rang Numele tribului Puncte Sate
1 -ML- 25,72 Mio. 2.598
Unde sunteti voi...
Lista de rang a triburilor de pe continent 57 Rang Numele tribului Puncte Sate
3 -ML- 6,61 Mio. 696
---
Triburi inamice învinse
Inamici învinşi (Triburi) Ca agresor
3 Master-Lords 171,93 Mio.
Inamici învinşi (Triburi) Ca apărător
5 Master-Lords 164,10 Mio.
Inamici învinşi (Triburi)În total
2 Master-Lords 336,04 Mio.
Vai, aceste cuvinte ne doare... 
Hai lasa-ne ca plictisesti deja. Ajungeti asa, atunci poate va voi privi mai atent.