cossu
member
- Scor reacție
- 9
ban la cerere. Ti se da ban permanent
pai rezolva-l pe om
ban la cerere. Ti se da ban permanent
ban la cerere. ti se da ban permanent
Adimnii de pe alte lumi care joaca pe lumea 3:
danutza26 Die.
Farao LR
Tolanul TDK
LordLover Scitii
andurill Scitii
janika0 Scitii
Harvester of Sorrow Scitii
TechnoRock Scitii
yna a spus:bupa în data de 28.01. la ora 19:33
nu mai am timp,imi pare rau
P
Si ca sa nu uit, cossu desi chiar ai facut ceva ilegal cucu a decis sa nu iti faca tiket, pentru ca a zis ca nu se merita dezamagirea lui ca si jucator era deja prea mare si chiar daca ramaneai fara cont nu stiu daca avea o satisfactie.
ti se pare corect ce s-a intamplat cu dony?nu a miscat nici o trupa si totusi i s-au luat 441 sate...vorba lu Negruzzi "Capu lu Motoc vrem"si chiar am o intrebare pentru voi ...dupa ce v am pus la dispozitie dovezi si numai aveti ce comenta ...vi se pare corect ca moryoka sa fie pedepsit ? nu vreau off-topic ca de asta suntem toti buni ...eu cam atat am avut de zis si o zi placuta in continuare.
Sper ca adminii sa ia decizia corecta.
erai la munte cu laptopul si modemul de la orange,vodafone sau zapp. corect? In acele poze se vad laptopuri multe)
Se pare ca maretii jucatori din tribul de pe locul 2 cauta motive altor jucatori din cauza frustrarilor si neimplinirilor din viata reala. Mai bine v-ati uita la voi in ograda si apoi aruncati cu pietre in vecinul vostru. Cata rautate e in aceasta tentativa de trib aflat pe locul 2...ce sa zic chiar nu le inteleg frustrarile si neimplinirile niste oameni de nimic, infecti
Se pare ca maretii jucatori din tribul de pe locul 2 cauta motive altor jucatori din cauza frustrarilor si neimplinirilor din viata reala. Mai bine v-ati uita la voi in ograda si apoi aruncati cu pietre in vecinul vostru. Cata rautate e in aceasta tentativa de trib aflat pe locul 2...ce sa zic chiar nu le inteleg frustrarile si neimplinirile niste oameni de nimic, infecti