Roma VS Gentle+ RS

Discuție în 'Politică şi propagandă Lumea 64' creată de Dicsie, 26. Mai 2018.

Distribuie această pagină

 1. Mesagerul.

  Mesagerul. member

  Înscris:
  24. Noi 2012
  Mesaje:
  657
  Valorile care pentru tine sunt valabile,pentru altii nu sunt. Tu vrei sa fi "VIP" in lumea triburilor, sa apara numele tau peste tot. In general noi nu dorim acelasi lucru asta si motiveaza faptul ca nu gasesti o gramada de jucatori RS in triburile castigatoare. Nu isi doresc acest lucru. Suna-l pe Mazare si iti confirma el intelegerea.
  In alta ordine de idei: nu am sustinut ce spune colegul,am intrat sa ne batem cu Dt-urile. Ne-au batut, daca mai intra vreodata goloie ne vom bate din nou cu el, iar satele si jucatorii care au dorit sa continue,evident ca s-au dus la aliati.
  Am repetat si repet. Avem o afinitate deosebita sa ne batem cu Dt-ul respectiv Roma,lucru normal si firesc zic eu,deoarece cand intri pe o lume,intri sa te bati (e un joc de razboi),nici nu cred ca ar fi normal ca sa nu se bata triburile intre ele.
  Sau tu nu intri sa cuceresti?
   
 2. Olandezul Zburator

  Olandezul Zburator member

  Înscris:
  6. Iul 2017
  Mesaje:
  322
  Salut

  Va bateti si pe 69?:eek:
   
 3. Error404

  Error404 member

  Înscris:
  10. Feb 2019
  Mesaje:
  4
  daca intri tu olandezule nu ne batem :)))))) tie iti plac specialele :d e mai fain acolo oricum :)
   
 4. Olandezul Zburator

  Olandezul Zburator member

  Înscris:
  6. Iul 2017
  Mesaje:
  322
  Imi plac mai multe normalele, am jucat doar o speciala amarata:))
   
 5. florut

  florut member

  Înscris:
  20. Mai 2008
  Mesaje:
  109
  Scuzele mele domnilor, am uitat sa mai intru pe aici ...

  Mesagerule, vezi că îți dă cu virgula rău de tot ... Ce ziceam in frază aia nu era o amenințare cu moartea sau bataia in realitate =))))) Era vb de bătaia pe joc, că de joc discutam aici, prea confunzi realitatea cu jocul prietenare ... Și dacă citești ultima fraza atent, bineînțeles folosești puțin și creierul, o să îți dai seama că era o gluma/aroganta care face referire la faptul că tu fiind mai în vârstă că mine, sunt mai mari șansele să nu poți participa la atâtea bătălii cate iti pot da eu, PE JOC :)))

  Sa îți răspund si la întrebarea, ca am sarit-o in postarea precedenta.

  Nu mă refer chiar la toți,sunt 4-7 juc aprox care nu au luat pozitia la care făceam referire.
  Dar eu mă refer la majoritatea care au rămas, dar nu au mai jucat! Care au stat pe harta și nu au atacat, nu au apărat contul, nu au reacționat in nici un fel mai pe scurt.
  Una e sa rămâi și să joci, una e sa rămâi pe harta doar aiurea cum au facut MAJORITATEA(ma refer aici la perioada dupa capitulare). Sa nu uitam ca voi in atatea luni ati dat max 2 org ofensive, vb de rs ... nu de BN care v-au tinunt in viata.


  Samurai, nu am cum sa fiu coerent intr.o postare în care răspund "pe puncte" la anumite acuze, glume, arogante, înronii din postările voastre de mai sus:) poate in cazul tau era nevoie de un desen, îmi cer scuze. Din ce vezi e un amarat de spatiu intre acele "puncte" ... care cum zici tu daca le citesti cap coada ca destepul, e clar ca nu o sa dea bine :)))

  P.S - Nu mai va chinuiti sa raspundeti, nu merit atentia voastra ... mai ales ca si uit sa intru sa intretin aceste arogante de pe aici :)))
   
 6. Dicsie

  Dicsie member

  Înscris:
  6. Mar 2017
  Mesaje:
  436
  Le-ai dat destula atentie pe harta Florut.
   
 7. ricautza

  ricautza member

  Înscris:
  3. Ian 2011
  Mesaje:
  353

  Razboiul etern care merge dincolo de limitele pamantului :))
   
 8. Enyx88

  Enyx88 member

  Înscris:
  11. Feb 2016
  Mesaje:
  83
  Si pe care Roma l-a castigat :D:D:D