Olandezul Zburator
member
- Scor reacție
- 0
Poi în cazul acesta eu as propune pe următoarea lume sa între rs cu aliații iar Roma la fel!
Salut
Va bateti si pe 69?
Poi în cazul acesta eu as propune pe următoarea lume sa între rs cu aliații iar Roma la fel!
Cu palma pe umar sau cum sa ma bati,"prietenare"?!(explica,dai bine cu capul,piciorul sau pumnul?!,faci pirueta in aer sau ce stii sa faci? Stii sa omori? Ca ma trec fiorii cand imi spui ca nu voi mai trai),)
Nu ai raspuns la intrebare "prietene":"Deci toti care au ales sa joace in continuare pe 64 jocul acesta de placere "stau in 4 labe" in fata ta?! Si ce faci tu bai florut cand cineva sta in "4 labe " in fata ta? ".
Ce text fain, cuprinzator si deloc coerent. Cum spunea un prieten mult si fara content.
Imi place ca vorbesti in numele colegilor tai, fetita a prins curaj a prins reduceri la mall+ rochita preferata si acum isi afiseaza punctul de vedere care da cu virgula.
Ne durea limba? Eu as zice ca ne durea.. stii tu, ce e flexibil si iti intra si prin fata si pe la spate.
Salut
Va bateti si pe 69?![]()
Si pe care Roma l-a castigatRazboiul etern care merge dincolo de limitele pamantului)
satul lui Sportivul, (441|497) K44 1,493 Sportivul [2019-E] Mesagerul. [2019] 2019-03-05 12:18:11Castigat 37, fuziune cu Sh-alianta hotarata de la inceputul lumii.
Am zis ca nu am recrutat din Roma, lucru confirmat de TW Stas(61)
Iti dau sitter pe 68, adaugi macar jumate din pp-urile care le-am facut acolo?Am intrat cu 5700 de pp-uri-500 am platit o datorie. Te uiti cate pp-uri am,faci diferenta imparti la 2 si imi transmiti.In plus e o mare diferenta sa joci pana in 10-15 sate ,exemplul lui 54 sau 55 apoi sa le cedezi si alta e sa joci toate fazele jocului.