DeletedUser
ma turcule . conteaza ca satul aparat sa fie sub raza unei biserici nu si a cui biserica este . nu conteaza ca biserica respectiva iti apartine tie sau unui alt jucator , conteaza doar sa fie sat religios . daca satul aparat este religios indiferent de proprietar puterea de aparare este aceeasi . ai simulari mai sus , nu ma mai f...reca la creier aiurea fara sa stii ce vrei sa spui .
incetati cu ideile astea tampite si jocul asta idiot de-a 'nu atac satul ala ca nu este sub biserica mea' sau ' nu trimit sprijin pe satul ala ca nu este sub o biserica ce-mi apartine'
ovidiu : cand eu am pus tutorial despre biserica la wiki copilul asta nici nu avea cont pe forum .
despre biserica : ti-o innobilezi singur ( nu pierzi trupele , verifica ; ai 100 pp de la mine daca pierzi o lance innobilandu-ti singur prima biserica ; trimiti trupele sprijin si apoi retragi cand termini innobilarea )
on topic : eu prefer nuclee cat mai compacte
incetati cu ideile astea tampite si jocul asta idiot de-a 'nu atac satul ala ca nu este sub biserica mea' sau ' nu trimit sprijin pe satul ala ca nu este sub o biserica ce-mi apartine'
ovidiu : cand eu am pus tutorial despre biserica la wiki copilul asta nici nu avea cont pe forum .
despre biserica : ti-o innobilezi singur ( nu pierzi trupele , verifica ; ai 100 pp de la mine daca pierzi o lance innobilandu-ti singur prima biserica ; trimiti trupele sprijin si apoi retragi cand termini innobilarea )
on topic : eu prefer nuclee cat mai compacte
Ultima editare de un moderator: