DeletedUser8140
mai tare radem de voi si de circularele lui dasseu =))
Crezi ca dam stergere ca tine Smileyx? Te caut pe harta si esti pe nicaieri.Apropo,ce zice "prietenul" tau Foxi dupa toata faza cu contul lui alex10cosmin pe care tu il acuzi ca l-a furat?
Esti fericit ca te baga spamerii in seama,dar de fapt nu-ti dai seama ca rad toti de tine pe lumea 9)
Crezi ca dam stergere ca tine Smileyx? Te caut pe harta si esti pe nicaieri.Apropo,ce zice "prietenul" tau Foxi dupa toata faza cu contul lui alex10cosmin pe care tu il acuzi ca l-a furat?
Esti fericit ca te baga spamerii in seama,dar de fapt nu-ti dai seama ca rad toti de tine pe lumea 9)
Mlogos si Smileyx,vad ca va inghesuiti sa-mi raspundeti)Diferenta de cateva minute intre mesaje.Aveti grija sa nu va accidentati si sa nu plangeti acum ca voi nu faceti parte din clubul meu select!
)
Hai pa..nu merita sa-mi bat capul cu voi!
Mlogos si Smileyx,vad ca va inghesuiti sa-mi raspundeti)Diferenta de cateva minute intre mesaje.Aveti grija sa nu va accidentati si sa nu plangeti acum ca voi nu faceti parte din clubul meu select!
)
Hai pa..nu merita sa-mi bat capul cu voi!
adunatura de nimicuri....![]()
valentin01 în data de 07.06.2012 la ora 08:02 Mulţumesc Citat Prelucrare Şterge
Traiane nu fi rau cu omu .Asta stie asta face .Am rugamintea la tine nu-l jigni pe om ca nu are rost .Atata poate atata face atata il duce capu.
Asta e jimilica macel,omul cu gandirea scurta si cu gura mare.Omul se presupune ca are vro 20 si ceva de ani dar cred ca mai mult de 12 anisori nu are asa ca nu are rost .
valentin1980 în data de 31.05.2012 la ora 22:54 Mulţumesc Citat Prelucrare Şterge
STITI CARE E CASTIGUL NOSTRU???? lor le mor jucatorii saptamanal.. pe cand noi suntem inca aici.. usor usor.. vor MURII CU TOTII.. sa vedem atunci ***** de admini cum vor mai scoate camasa cu zeci de conturi cu parole si sittere ale SPAMERILOR...****** IN *** PE AMANDOI
valentin1980 în data de 06.06.2012 la ora 13:55 Mulţumesc Citat Prelucrare Şterge
sa-mi tarasc sosetele si chilotii..***********.. ca doar gure e de ei ...***** intr-e **** ce COCOTE MASCULINE