DeletedUser44036
Io chear ma-m gîndit căs prea încordaţ ajtia.
Domnule ,cazac slavic(sunt si altfel de cazaci decat slavici?) matale pari un om cumsecade ,ai chef de vorba ,dar sa stii ca nu merita sa te bagi in discutii cu cei din TIME,sunt niste neseriosi,niste..niste ..nu am cuvinte sa ii descriu.Mai bine ne vedem de lupta pe harta unde voi sunteti profesionisti din cate ati lasat se se inteleaga si lasa-i in plata domnului pe baietii astia care nu stiu sa faca altceva decat spam si caterinca.
Dom-nu o sa i-mi de-a sanatate si fara sa i-mi urezi tu.
Ierea o vorba care zice asa: Oi fi eu prost dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Ma regasesc in ea si cu asta am incheiat discutiile.
@Plaxex:Tu marele jucator vezi ca la toamna incepe facultatea si iti poti gasii de pe acum un jucator caruia sa ii lasi satele. Sau cu facultatea nu iti bati tu capu si iti ajunde doar bacu ? Mereu ai facut si tu doar praf pe extern ca pe joc cand ai dat de dusmani mai seriosi ti-au aparut toate problemele si ti-ai dat seama ca nu mai poti acorda si putin timp liber jocului. Asa ca in locul tau nu as mai iesii pe aici sa ma dau mare jucator cand defat stii si tu la ce "valoare" te aflii
eu tot nu pricep de ce sunt multumiti ce-i din intuneric de faptele lor din acest razboi, cand statistica arata ca ei sunt pe minus...ma tin complet in intuneric cu aceasta multumire de sine, poate ne explica un pic mai bine de ce gandesc asa...
Multumita lui Lady, ea aduce pacea si fericirea.. cea mai pasnica persoana dintre toate cele de pe triburile. Asa ca dati-i un suc!
@Plaxex:Tu marele jucator vezi ca la toamna incepe facultatea si iti poti gasii de pe acum un jucator caruia sa ii lasi satele. Sau cu facultatea nu iti bati tu capu si iti ajunde doar bacu ? Mereu ai facut si tu doar praf pe extern ca pe joc cand ai dat de dusmani mai seriosi ti-au aparut toate problemele si ti-ai dat seama ca nu mai poti acorda si putin timp liber jocului. Asa ca in locul tau nu as mai iesii pe aici sa ma dau mare jucator cand defat stii si tu la ce "valoare" te aflii
Dece suntem mulţumiţi ? Poate în curând se va afla .
Bucuria de-a 'ne juca pe degete cu tribul de pe primul loc , care tot încearcă să sfărîme o bucăţică din noi , şi tot nu reuşesc . Vor da faliment până atunci .
Asa spuneau si cei din Troia despre Elena ca aduce fericirea si pacea cand colo ai vazut ce-a iesit )
Te salut fanul meu! Sau sa te numesc noob fiindca asa esti obisnuit si iti place, ha? Tu vorbesti despre scoala cand suferi de analfabetism acut? Te bucuri de vacanta?
Asa spuneau si cei din Troia despre Elena ca aduce fericirea si pacea cand colo ai vazut ce-a iesit )
Dece suntem mulţumiţi ? Poate în curând se va afla .
Bucuria de-a 'ne juca pe degete cu tribul de pe primul loc , care tot încearcă să sfărîme o bucăţică din noi , şi tot nu reuşesc . Vor da faliment până atunci .
as fi curios sa iti vad si eu realizarile pe joc..sau daca ai putea sa imi tii meditatii? ca nu de alta,dar tot vad ca toti pentru tine fac praf pe extern!
"cine esti ,de unde te tragi" ?
Multumesc comisiapro, lady a inteles cu totul altceva ,se pare ca am fost prea subtil.
Cum adica ai fost subtil?Ce treaba am eu cu o numita Elena care si-a parasit domicilul conjugal?Se pare ca eu am fost prea subtila,daca plecam din time in alt trib ,intelegeam dar asa ce termen de comparatie ar fi in situatia mea?
czacule,nu stiu ce mari realizari ati facut voi,dar va mai dau maxim o luna pana o sa fiti varza intelegeti?...acum orice jucator stie sa faca un split si sa dea o recuperare la secunda,asa ca ce faceti voi nu sunt mari realizari ci sunt realizari de jucatori mediocri ce au timp de joc..dar o sa vedem aici acei jucatori peste o luna,..maxim doua cum vin pe extern cu scuze de genul " nu mai aveam timp " si o sa dea problemele peste ei..
acum timpul ne va arata calea ..stii cum e)